Det här är läskigt patetiskt.

Vi har en bloggerska här i Sverige.
En ung kvinna på 20 år, som enligt henne själv har Sveriges största blogg (dock med ca 5000 bloggläsare mindre än Kenza?) på TV säger hon att hon har en mycket god självkänsla, men sitter och redigerar sina bilder HELT & Hållet, ändrar sina ansiktsdrag, sin kropp, håret, ansiktsutrycket.. allt? Ja det påminner mig själv om när man var liten och spelade The Sims. Man skapade "sig själv" precis som man ville se ut, inte som man verkligen såg ut.
Egentligen brukar jag aldrig bry mig om sådanna människor, jag menar - det är ju bara synd om dem.. men nu har jag plötsligt lust att visa er hur en riktig människa ser ut. En helt vanlig, inte smal och inte jätte tjock människa ser ut. Så innan ni låter någon bakom datorskärmen trycka ner er, tänk till lite. Alla är inte alltid ärliga!
Tjejen skäms väldigt mycket för sina polska ansiktsdrag.. hm, varför då? Du är också en människa ******, ditt hår är inte lika fint som en modells, man ser att du har sprutat in fett i dina läppar och du kanske inte har en så tränad kropp..? Men än sen då, det är bättre att se sanningen i ögonen, än att göra om sina bilder och faktiskt inbilla sig själv att man ser ut så. Nåja, jag hoppas iallafall att du är nöjd med dina photoshop-resultat, oss andra lurar du i allafall inte!


Inte redigerad till vänster, och väldigt redigerad till höger!;)

Edit: Hmm, som vanligt är det tolvåriga fjortisungar som kommenterar att dem inte ser skillnad på bilderna, så jag langar en till. Bara för att bevisa att jag har rätt!;)
Jag säger ABSOLUT INTE att tjejen på bilderna är ful. Jag vill bara visa er nackdelarna med photoshop.







I'm in love..



.. jag har blivit kär i serien Gossip Girl, allvarligt. Filmerna på tv suger ju.. men böckerna.. mmmh. Jag får nästan orgasm när jag läser, hahaha.. men allvarligt. Det känns som om böckerna är skrivna om mig. Jag har besökt platserna där tjejerna är, legat på samma gräs i samma bikinimärken, shoppat på samma affärer och tänkt samma tankar!
Amelie Diamond aKa Serena van der Woodsen?














Naaw sött va?!:D Jag till höger och min idol till vänster! (a) Skulle lika gärna kunna vara hennes syster!;)

"God morgon"

Ni skulle bara veta vilken rent av hemsk dröm jag hade inatt! Jag och min pojkvän storgrälade över msn av en privat anledning, och jag skrev ungefär såhär till honom "Förut tyckte jag att du var söt och annorlunda, men nu äcklar du mig så helt sjukt mycket!" så han skyndade sig att skriva att han gör slut med mig, samtidigt som jag också tänkte hinna före och skriva det... men han skrev det före... sen så hette han något om någon annan tjej, och jag höll allvarligt på att dö.. ja det  löste sig dock, till och med i drömmen. Men jag "fick veta" helt sjukt hemska saker om honom.. usch jag ryser! :(

Jaja. Det var en dröm. :)) älskling ligger och sover här brevid mig *vakna vakna* , hoppas han går upp snart så att jag kan berätta för honom och be om ursäkt. :(

Älskar dig Sakkarias. <3

Typ världens härligaste bild på mig och älskling. Gammal då vi bara var kompisar, aww. <3



Semesterfunderingar

Alltså. Jag är förvirrad.. jag har övertalat mamma och låta mig åka med Sakkarias och Casandra på semester ensamma någonstans i sommar, men vart?! Cassie har inte tålamod att leta efter det perfekta semesterstället, hon blir irriterad och tar det första.. och Sakkarias? Haha ja älsklingen har lite tråkig smak vad gäller semesterplatser (a)! Så nu sitter jag här och letar som om det gällde livet (vilket det gör!) men jag hittar dessvärre inte så många jätte jätte jätte helt perfekta ställen?! Vi är alltså ute efter ett 5-6 stjärnigt hotell, mest för bekvämlighetens skull! Förra året var jag på det sexstjärniga hotellet Negresco med pappa och det var hur fint som helst där! Alltså det var som att sova i ett palats! Men jag tvekar på att jag skulle vilja åka dit igen, med tanke på att vi är ute efter att få festa, mysa och ha det jätte bra tillsammans mer än att bo på ett museum liknande hotell..






Det sexstjärniga hotellet, lyxigt? - jodå.

Sen har vi funderat på att åka till Hawaii, där har vi ju alla redan varit med det är så fint så man får aldrig nog!



Jag ska fortsätta mitt sökande efter semesterplatser! :) Ni får jätte gärna kommentera om ni vet något bra, och gärna andra tips angående att åka utomlands nu i sommar!


Godmorgon älsklingar!

Hur är det idag? När jag vaknade imorses upptäckte jag att jag hade feber, så jag stannar hemma.. :( inte kul, men så är det. Så jag har alltså suttit uppe vid datorn i 40 minuter sådär.. och chattat med ett gammalt ex! Haha! Rätt så kul faktiskt eftersom vi känner varandra så bra, så det är jätte bra att vi kan vara vänner tycker jag!

aamelie' säger: meen alltså **** vad menar du när du skriver kram? o.o tror du att jag kommer vilja ha dig igen, vavava?

thailand nästa vecka !!!! säger: jadu. du kommer bli sådär desperat och bara skriva mitt namn överallt...

aamelie' säger: yeeeeeeeee du drömmer mann1!

thailand nästa vecka !!!! säger: haha : ppp hänger du med på matchen på fredag?

aamelie' säger: JAAAAAAAAAAAAAAAA VA TROR DU ?!!!!!!!!!!! :D

Haha, ja som ni ser så älskar jag faktiskt att gå på fotbollsmatcherna, jag gillar sport jätte mycket! Dock börjar jag bli lite osäker om jag verkligen kan gå imorgon, med tanke på febern! :<
En annan sak som inte många vet är att jag har fler killkompisar än tjejkompisar. När jag var mindre hade jag bara två tjejkompisar och minst 20 killkompisar x)! I am so not a girlie girl. Jo men jag är det egentligen, men jag trivs mer med killar ibland, så att säga!

Har brist på bilder nu, så langar en gammal. Tagen hemma hos oss i korridoren..
pappa älskar konst, så därför hänger det jätte dyra tavlor längst väggarna hemma hos oss.. några är till och med original! :) Själv tycker jag att det är lite för dyrt att betala ca. en 4000000 svenska kronor för en tavla! Men ekonomin är annorlunda i London, så därför tycker pappa lite annorlunda om pengar än vad vi svennar tycker.




Hejdå alla pusch-up BH:ar!

Snart är ju bikinisäsongen här, och då gäller det att vara snygg och modemedveten - eller vad säger ni?
Som ni minns ifrån förra året så körde ju dem flesta på hej-mina-bröst-ramlar-ut-ur-linnet-och-det-är-naturligt-looken på stranden.. och då säger jag bara såhär till er, so-last-year! ;) Nej men, allvarligt. Det är verkligen inte inne att ha gigantiska bröst á la  48 åriga tvillingmamman.. nej, iår gäller det fräscha ungdomsfigurer (om man inte är en mamma på 48 år vill säga!) och platta bröst á la top model!


H-O-T! Så 2010!


And.. not...

Men ni med lite större rattar, här kommer ett snabbt och lätt tips; köp tröjor och andra överdelar i lite större storlekar istället för att dra sönder de mindre tröjorna över brösten. Satsa på en lite mer kompakt BH och bikiniöverdel!



Påtal om bikinis! Checka in min nya från Nelly.com, snyggt måste inte alltid komma ifrån det dyraste märket. Det finns en massa snygga kläder på billiga sidor som Nelly och självklart de klassiska och billigare märkena som Björn Borg, Ed Hardy med mera! :) Så ett annat tips är att kika på dessa om det börjar eka i era plånböcker! :)













True friends are like diamonds, precious and rare ♥



Tänkte bara tacka er tjejer. För att ni är så underbara och älskar mig precis som jag är.
Ni vet att jag håller av er, ni får mig att orka i stunder då jag inte ens borde orka. Ni är verkligen super fina människor. Jag älskar er! Puss, ni vet vilka ni är.

Det här visste ni inte om mig!

AMELIE DIAMOND

1. Jag är halvt engelsk.

2. Jag är vänsterhänt.

3. Jag har en stark allergi mot kanel.



4. Min pappa och Amy Diamonds pappa
 är släkt.

5. Jag har MVG i alla ämnen förutom träslöjd (där jag har VG).

6. Jag är bara 15 år.


7. Avril Lavigne är min förebild.

8. Jag tycker att fjortisar är barn från underklass familjer.

9. Jag och en tjejkompis har egna "ord" som bara vi förstår.

10. Jag tänder på emokillar.


11. Jag håller handen för näsan när jag är i närheten av någon som röker.

12. Jag spyr av Avatar-filmerna.

13. Jag älskar Gossip Girl böckerna, Särskilt sidorna om Jenny.

14. Jag har drömt och sett en färg som inte finns.

15. Jag tycker det är kränkande att bli kallad vanlig.

16. Vardagligen har jag bara ett ljust läppstift och mascara på mig, vid vissa tillfällen också eye-liner.




Min skolavslutningsklänning har kommit...

... desvärre är den väldigt kort på mig! Jag vet vad ni tänker "du är ju kort själv?!", men trots mina 1.60 cm så sitter den faktiskt kortkortkort på mig... :o fattar inte hur dem tänker, men den klänningen täcker preeecis (och då menar jag verkligen precis) min rumpa!
Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta.. Vad skulle ni gjort? Tänk er själva, ni har beställt den mest perfekta klänningen från London och så kommer den och.. paff, den är för kort! :( Buhu! Jag deppar!'
Vill jätte gärna visa er en bild på den klänningen iallafall, men jag kan inte. Vill ju inte att någon ska veta vad jag ska ha på skolavslutningen.
Men kan lägga in ett litet "smakprov" på hur den ser ut...


Mischa Barton och klänningen. Alltså ååååh ni skulle bara se vad fin den är utan cencursaken! Den är verkligen annorlunda. VERKLIGEN annorlunda, haha. Dock köpte jag den inte i gul utan i en annan färg.

HELP ME! Ska jag köra kortkort på skolavslutningen?!

Bloggare är patetiska

Åh yes, i sad it!
Såg nyss på Bella&Tyra show, och som ni säkert känner till så bjuder tjejerna in bloggare som får "prata ut" eller hur man ska förklara - för så är det väl? Jamen i vilket fall så satt jag bara där och tänkte lite på vad tjejerna och killarna sa.. och det var en speciell tjej som jag lade mest märke till.. jag tänker absolut inte nämna hennes namn, MEN, jag gissar på att ni redan vet vem jag menar. Om inte så säger jag tre ledord; Fejk, fejk, fejk. Tjejen erkände att hon skär bort halva låren i paint, att hon retuschar sina bilder (även att Bella och Tyra borde göra det!) och att hon inte bryr sig om att hon är en dålig förebild för yngre tjejer. Jag bara satt och skämdes! Otroligt mycket! Men allvarligt talat egentligen - det är inte bara hon! Bloggare är patetiska. Små som stora, stora som små. Alla tävlar och vill ha Sveriges största blogg, det får kosta vad det kosta vill, men Sveriges största blogg ska dem minnsan ha! Tjejer som knappt har fyllt 15 hoppar av skolan och hoppas på en bra framtid med hjälp av deras bloggar... I mean.. come on..? Supermodeller som en gång varit på topp tappar sina jobb, dem åldras och ingen bryr sig om att dem en gång har varit Hon eller Han. Det kommer hela tiden nya, och efter dem kommer det nyare, och sedan nyaste.. så fortsätter det hela tiden, och dem bloggare som är stora idag kommer vara totalt bortglömda om ynka 5-10 år (om dem orkar slita med allt provacerande tills dess, vill säga!). För ett tag sen läste jag någon tjejs blogg där hon skrev något liknande med att hon inte behöver gå i skolan för att hon ju har bloggen, så hon kommer få jobb i framtiden tack vare att hon har några tusen träffar på bloggen varje dag. Men jag om någon, vet att det där bara är tröstande ord för hennes eget självförtroende. Det är mindre och mindre jobb i Sverige för varje dag som går, för tillfället är det till och med svårt att få jobb som städerska på Ica supermarket...

Så varför skriver jag det här? Bara för att någon måste sätta gränsen, jag tänker spräcka bloggtjejernas fantasibubblla, och jag tänker spräcka era. And belive me - ni kommer tacka mig en vacker dag!
För att skola är framtid.



Lilla jag i sexan!









Sakkarias här!

Hejsan! ;>
Sakke-tha-man är här! Heh. Det är såhär att från och med nu kommer det bara vara jag som bloggar på Amelies blogg förstår ni!
... nej jag skojar faktiskt! Min söta älsklingsflicka sover här brevid mig just nu, så jag tänkte bara snoka lite i hennes laptop. Ni vet ju hur det är? Man hoppas på att hitta något som man egentligen inte vill hitta.. nej, usch, jag skämtar -igen! Blir lite konstig när jag är trött .. :s
Nu har jag alltså chansen att skriva PRECIS-VAD-SOM-HELST på Amelies blogg.. för hon sover och ni ska hålla tyst ;);););)...
usch, man kan nästan tro att jag typ skriver i sömnen eller nåt? o.o
Men nae - jag har bara tråkigt för min tjej sover! :<

btw.. jag har märkt flera har kommenterat på min blogg och mer eller mindre frågat varför Amelie och jag är tillsammans (ööööööööööööööööhm, jag vene!? = nja..) och skrivit att vi är så olika och så vidare och så vidare... och jag bara satt där och bah undrade vart ni fick all denna information ifrån? Om att vi är si och att vi är så, menar jag.. för jag själv tycker att jag och Amelie är väääääldigt lika inuti. Eller alltså, vi har samma drömmar, vi tänker på samma sätt och saker och ting och såvidare och såvidare.
Åh.. känner mig för trött för att förklara det här egentligen .. (A)
men vi kan väl säga såhär, vi är inte perfekta utan varandra, men tillsammans blir vi helt amazing!
Jo men alltså det är sant.

... i vilket fall så ska jag sova över hos Amelie idag, och jag gissar på att sötnosen kommer att försöka smussla in på sin blogg när jag inte ser på morgonen (det gör hon aaaalltid när vi ska äta frukost med hennes föräldrar -.-) så jag tänkte bara att hon skulle få se det här inlägget och förhoppningsvis bli på bättre humör än vad hon var nu innan hon somnade..


Jag vet att du är sjuk nu Amelie lilla gumman och vill bara säga att du inte ska behöver vara orolig för att jag är besviken eller ledsen på något sätt. Jag lovar dig att det här är helt okej och att jag förstår att du inte orkar mycket ikväll! Saken är den här, att jag älskar dig och kommer alltid att älska dig i alla lägen. Du är verkligen det bästa som har hänt mig på väldigt länge.. jag vill bara påminna dig om att du aldrig behöver säga ordet "förlåt" till mig, och jag vill bara tacka dig för att du får mig att le som en galning vareviga dag!
Du är en av anledningarna till att mitt hjärta slår.

Ameliediamond <3 Sakkarias Holst 



Skolavslutningskläder

Har ni börjat fundera på vad ni ska ha på er på skolavslutningen? Det har då jag gjort! Eftersom jag fick köpa min klänning dagen innan skolavslutningen förra året har jag tänkt köpa kläder redan nu i förväg! Det kommer nog kännas skönt att ha det klart tror jag! Men nu till saken, vad ska jag ha på mig? :o
Haha, nån av er som har hittat något riktigt fynd? TIPSA!

Lilla jag i sjuan förra året, söt&oskyldig va?














Svar på tal; knäppa kommentarer ...

Postat av: isa q
Är det sant att du och Sakkarias har gjort slut?

Hej fina Isa! Nej detta är inte sant, var har du hört det? *Haha* We belong together, didn't you knew?

Postat av: emelie ;d
äntligen har du gjort slut med din pojkvän!!! nu är han min! :'D ville bara säga det ;)!! kram!<3

Hej fina Emelie! Jag kan tyvärr inte dela din glädje *buhu* Du kanske vet hur tokiga vi tjejer blir när vi är svartsjuka och rädda att någon ska ta våran pojkvän ifrån oss? Så behöver jag inte känna det! :) Kram på dig!

Postat av: Jonas (en kompis till sakke)
Skönt att han dumpade dig din lilla *PIP*. *PIP*unge alltså.

Hej fina Jonas! I vilken värld är du kompis till min pojkvän, och vilket språk pratar ni på? :) *hehe*

Postat av: beeeeeerifjant
Berifjant är en fjant la.. la..lalalalal.. berifjant.. åaahadggw.. vi höööööör ihop.........

Hej fina... *hmm*
HAHAAHAHAHAH... var bara tvungen att ta med den här kommentaren, jag fattar inte ett skit??:D

____________________________________________________

Ville bara ha klart för er att jag och min älskling fortfarande är tillsammans, och be er att sluta kommentera såhär patetiska kommentarer (förutom den sista, hehehehe, min dryga humor)


 

(klicka HÄR för att komma till honeys blogg!)

kommentar från mig efter att jag fick se bilden "det är så konstigt med dig Sakke, du får mig att le till och med när vi kysser varandra.." <3

RSS 2.0