Inte halloween för min del

Som ni kanske redan vet så firar jag ju inte halloween. Eftersom jag inte ser på det som en högtid, och därmed tycker att jag kan ha maskerad och klä ut mig vilken dag som helst, och inte just på halloween. :)
Däremot har jag och mina vänner en grej på nyår... vi "tävlar" om snyggast outfit, och går in helcrazy på nyårs kläderna. Förra året köpte jag en snygg korsett minns jag... hahaha. I år blir det annorlunda.
Tidig ute? Neeeeeeeej då, icke. ;) Vill man vara fin... så ska man vara ute i god tid. Tycker jag. Haha! Jag älskar ju att planera... så tycker att alla dessa förberedelser är ytterst festliga. Hihi!
Alltså... minns att jag inte "vågade" ha högklackat på nyår när jag vart yngre. Eller, jag hade visserligen liiiite högklackat (sådär 6-7 centimeter kanske?). Men liksom snäääääälla, i år kör vi på minst 11, eller vad säger ni!? :D
Och ni långa tjejer... sluta oroa er för att bli för långa. För det blir ni inte. Hahaha!
Sedan ska jag ha maaaaaaaaaaaaaaaassor med färg i år... fy så tråkig jag var för typ sådär kanske låt oss säga (ord-snobben) två år sedan. Hade svart! Med svart glitter! Från ginatricot! Eller gina-är-kåt som jag brukar säga... MÄHÄHÄHÄ. Ni vet ju... nej det gör ni inte. Men ändå!!
Näääääääääääe vet ni vad. Nu ska jag kila iväg... och vattna blommorna... typ. Pussss vi höres!

XOXO, AMELIECAN-PIE

Random bild... på tjejen med mitt drömhår. Någon som vet vem hon är? Är det riktigt hår? Ser så ut... :)

Fiskbensfläta

(Lånade en bild av min kompis, då jag inte lyckades ta kort på min egna fläta.)

Såhär gör du:

Fläta en enkel fiskbensfläta. Gör två tofsar av håret. Håll dem i händerna, ganska platt. Ta en slinga från den högra tofsens undersida och för över den till den vänstra tofsen.
Sedan en slinga från den vänstra tofsens undersida och för över till höger tofs. Forstätt så tills allt hår är flätat.

Du gör i princip samma sak när du skall göra den inbakad, men då tar du upp nya slingor från sidorna och bakåt, inte från de två tofsarna du har i händerna. Ta hret från tofsarna när sidohåret och nackhåret tar slut.

För den ruffsiga looken, tupera med en kam eller ruffsa till med händerna.


En åsikt

Kissie är känd...
... för att hon har tid att sitta vid datorn, lust att få lite gratis paket då och då, och orkar skämma ut sig själv dagligen.

Päls är mord

När inte insidan räcker, rycker vi i någon annans skinn.
Snälla underbara vackra svenska tjejer och killar, varför blir ni aldrig nöjda med er själva, precis som ni är. Varför stödja mördare? Djur är djur, men om vi skall räknas till människor, borde vi börja
visa mer empati. Tycker ni inte? Det kommer visserligen alltid att cirkulera propaganda och disskutioner om päls, alla kommer inte tro på att päls faktiskt är mord. På att vi dödar underbara varelser på de mest brutala sätt. Är det rätt att göra så, tycker ni? För att få på sig en pälsjacka och tro att man får en vackrare utsida. Knappast, säger jag då.

Tjejer, vi måste börja älska oss själva för de vi är, innan vi slänger ut tusenlappar på ett dött djurs päls. Päls gör varken mig, dig, eller Paulina Danielsson (www.paow.se) vacker.

Och tyvärr "Paow", päls är faktiskt mord. Det borde du kanske tänka på nästa gång du ser din katt.

Tillbaka

Efter att ha rest runt lite här och var i världen är jag tillbaka i Sverige. Känns skönt. :)
Började skolan igen, som alla andra också gjorde, men orkade inte uppdatera bloggen som ni nog har märkt. Phaha.
Nästa termin funderar jag på att flytta till London, vi har släkt där, så skulle kunna bo hos dem och plugga där. Det gjorde jag ju i två år när jag var yngre. :) Jag tror jag var 12 och 13 år... sedan saknade jag vänner och familj i Sverige, och flyttade tillbaka. Men England är alltid det land där jag känner mig hemma.
Hade jag fått välja själv hade jag förståss bott i New York. Finns nog ingen bättre stad. Dock ska man kunna engelska väl innan man bestämmer sig för att flytta dit. ;) Och det räcker absolut inte med halvtaskiga svenne försök.
I miss my english girlfriends Joanna, Melissa, Pibbie and all the other girls from our class! <3

Nåjaa, nu ska jag kila iväg och stoppa in en tampong, hade jag tänkt faktiskt. Om jag vågar. Vi får väl se.
XOXO,
Amiss

RSS 2.0