Godmorgon!

Godmorgon på er mina solstrålar!
Själv vaknade jag för en stund sen, men gick upp nyss. Jag hade världens finaste dröm.. kan man säga, och gjorde verkligen allt för att hålla kvar den. Så nu har jag en del att fundera på!
Jag har också suttit och kollat igenom kommentarer, ni är jätte gulliga som skriver så söta saker! Tack för det. ♥


Ni kan kalla mig vad ni vill...

.... MEN JAG HAR BESÖKSREKORD!♥
Med hela 3200 besökare, precis just nu! Se upp Pissie, Pussy och Dissie (eller vad dem nu kallar sig?)!

Och till mina älskade läsare: fortsätt läsa min blogg. Jag uppdaterar minst 4 gånger varje dag, inte en gång i månaden som vissa andra!;)


MER ÄN 2000 BESÖKARE!

Japp, ni läste rätt mina favortier! Jag har mer än 2000 besökare idag.
Jag vet att några av er hoppades att jag aldrig skulle få mer än 100 besökare / dag, synd för er säger jag bara! ;)
Då kanske några av er undrar hur jag egentligen lyckas? Tyvärr tänker jag inte tala om det för er (eller?) men jag antar att jag har vissa bloggerskor att tacka. Till exempel; känner ni till Diaree Nilsson? Hon är mycket generös, som ger mig sina läsare! *Hihi*
Aja, jag antar att ni vet vad det här innebär.. (om inte, så kommer du att märka det snart baby!)

I ♥ My Blog.


(ursäkta att bilden är utdragen åt alla möjliga håll.. men ni måste ju se vad det står, huh?!)

Dagens outfit

Är det bara jag som är helt pissout på vintern? Mina outfits blir mer och mer i snälla-ge-mig-sommar-och-det-nu-stil vilket är lite halvstörande. Jag orkar bara inte vinterkläder mer.. *suck*!
Aja, försökte ställa in kameran på sekvenstagning, men jag lyckades inte, och jag var ensam hemma.. så det får bli en störande hej-jag-har-brist-på-bra-bilder-bild helt enkelt!



Topp med dragkedja - Monki
Jeans - Evisu
Bälte med nitar - Dolce & Gabbana
( plus ett par högklackisar från mammas garderob )

Okej. Jag erkänner, det var kallt, jag frös ihjäl (trots min lätta jacka) och jag börjar känna mig patetisk. Lucky me att jag ska till Kreta på måndag!;)

See you later

Godmorgon älsklingar!
Jag ska kila iväg till posten och hämta ett paket som har kommit, men vi hörs senare.
Kram!

Godnatt beautys!

Jag-är-så-full.
Skämt hörrni! Jag ska gå och lägga mig och sova i min sköna säng nu, om jag har festat idag? Gissa! Klart jag har. Men nu är klockan halv 12 och jag ska gå och lägga mig, som den snälla flickan jag är. Hah. Hoppas ni sötnosar inte är för olydiga idag! Jag menar.. det är pinsamt att bli så smockfull att man ligger under bordet halva natten (åh tro mig; det är det verkligen!) ..
Jaja, godnatt och sov så gott då mina favoriter!
Ni vet att jag älskar er!


Svar på tal; bajskorvar

Postat av: Fackin' Bitch
Det ser ut som om du ska klämma ut en bajskorv på sista bilden

Hej fina Fackin'Bitch, så det är så du ser ut när du klämmer dina korvar? Intressant, mycket intressant!


*Hopp hopp!*

Jag startade INTE "bloggkrig" mellan Blondinbella och Pisse?

Nu blir jag lite förvirrad.. ni skriver att jag startade "bloggkrig" mellan BlondinBella och PisseMissie? What the..
Jag förstår ärligt talat inte vad ni menar? Har jag tvingat dem båda vuxna damerna att börja bete sig som tvååringar mot varandra? Nej, inte direkt. Ja, jag erkänner, jag skrev att jag tycker att Blondinbella hade ovårdad hy på Blog Awards. Men hallå? Jag skickade knappast bilderna till Pissie, eller bad henne skriva om det för den delen heller! ;)
Så nu tycker jag att ni får sluta skylla på mig, jag är inte inblandad!

Fest med familjen..

Hejsan hejsan bitches! Mina föräldrar släpade med mig en fest som mammas jobbarkompis hade, hmm, eller fest och fest egentligen? Hon serverade drinkar, mat, folk dansade och dem vuxna satt och pratade med varandra. Ett riktigt snobbparty kanske man kan säga. Det är nog egentligen just det här jag saknar med London (för er nya läsare; pappa är från England.) Men men, det var väl inte det roligaste sättet att tillbringa en Torsdag på (NEJ, jag skolkar inte, utan har lov!) men det var iallafall något. Träffade några riktigt söta tjejer också!





Jag och Gabriella (Lägg märke till min kom-inte-närmare-än-så-och-vem-tror-du-att-du-är-blick!)

Och kvällens outfit? Ja ni ser själva.
* Lackleggins
* Högklackisar från DKNY
* Topp med rosett i färgen Bubblepink ifrån Dolce & Gabbana
* Lackleggins från Nelly.com

Accessoarer:
* Armband från Marc
* Rosett från ???
* Diamantring från ???



Oh Well, det var det! Sköt om er nu, och gör ingenting dumt, för det vet ni att jag kommer göra!
Godnatt mina kära läsare!♥

Med bästavännen och hennes Mr.x

Tjalopp! Jag har precis kommit hem (bbbrr) med bästisen och hennes pojkvän. Vi har varit hemma hos honom och faktiskt hjälpt honom att städa hans kaninbur (Tjejlektion nr1: Kom ihåg, skaffa aldrig kaninisar!) och nu när vi äntligen är klara ska vi in till honom och dricka varmchoklad. Jo juste, jag fick leka fotograf i morses också *Suck*, så här är en bild tagen på sötnosarna med Casandras mp-3. How cute?!

Hmm ja, det var det. Men vi får göra så att vi hörs senare!;)
Och om det råkar vara så att du har suttit inne den här kyliga dagen, grips inte av panik, du har inte missat mycket mer än röda kinder, frusna fingrar och lukten av kaninbajs.



By the way.. ♥

Åh så klantigt av mig, jag glömde önska er en perfekt dag!
Ha det så bra gullungar! Ni vet att jag älskar er! 

Besöksrekord på morgonen!

Tjullulu! Jag har äntligen vaknat, har ni? Jo men det verkar ju så.. eftersom jag har besöksrekord nu på morgonen.. Oj oj, hmm.. om det är någon som länkar till min blogg, så tack darling!


Iallafall. Som flera av er redan vet så ska ju jag till Kreta på måndag med min underbara familj plus min och min pojkväns familj. Vilket blir toppenkul! Vi ska  bo på ett femstjärnigt hotell (tyvärr på samma hotell som våra föräldrar), sola, festa, bada, shoppa och leva det liv som ni alla drömmer om (thihi!).
Jag ska inte dela rum med min pojkvän, utan med Cassie och Sakke ska dela rum med sin syster. Dock kan man öppna balkongsdörrarna så att våra rum blir som ett stort kan man säga.. åh så nice!

Jag och mina vänner har redan planerat vad vi bara måste göra när vi är där!
Slappa på Spa på morgonen
Bada och sola på eftermiddagen
Äta på dem absolut dyraste resturangerna
Festa utan att supa med dyra drinkar som ett gäng snobbar
Festa på barer tills midnatt med bara en regel: Bli inte full.
Vara uppe på taket och bubbla i bubbelpolen mitt på natten och ha en underbart dyr drink i handen
Shoppa
Lära känna några kändisar / någon med status
Gå på dyra utställningar med föräldrarna
Festa på mysiga discoteker
Skaffa fetaste solbrännan
Åka vattenskoter
+ going crazy, göra saker som snälla flickor inte bör göra.

Haha åhyes baby! That's how we play..


Good girl..
.. gone bad



En saknad (?)

Jag undrar en sak. Jag har en konstig, gnagande, känsla inom mig. Jag undrar om någon känner samma sak som mig. Är det bara jag som känner att jag saknar vissa delar i livet? Förr, jag saknar förr. Eller gör jag verkligen det? Jag tror ínte att jag saknar mitt "gamla liv" eller kanske "gamla jag" rättare sagt. Det jag saknar är vanor, man vänjer sig vid sina kompisar, man vänjer sig vid att vara på ett speciellt sätt, och man vänjer sig vid att kläsig på ett speciellt sätt. Det som inte alla människor förstår är att alla förändras, varken man vill det eller inte! Jag menar, fråga era föräldrar om ni var likadana och gillade samma saker som ni gör nu, som när ni var när ni var små. Jag tror inte det va? Även om man inte förändras mycket i personligheten, så mognar man, vilket är normalt. Mänskligt.
Ändå så är det så att jag saknar vissa av mina "vanor" från till exempel år 2008/09. Jag vänjde mig så mycket att vara med samma tjejkompisar, att nu när jag inte har kvar dem vid min sida, så känns det tomt. Det känns som att jag har lämnat en del av mig själv i det förflutna. Konstig känsla egentligen, jag vill tillbaka, samtidigt som dem åren känns lite av en dålig dröm.
En sak är jag säker på iallafall. Jag har förändrats, och jag har gått vidare. Jag vill inte ha några "vänner" som inte älskar mig, som inte uppskattar mig precis som jag är. Jag är faktiskt hellre helt ensam, än med människor som är så falska att dem kan hugga en i ryggen när och var som helst.



Jag till vänster



Pussar

Godmorgon honeys!
Igår så sov älskling över hos mig, så han är här nu! Vi har precis badat bubbelbad, vilket var jätte mysigt, och nu sitter vi här. Typ mysklädda och kramas framför TVn och kollar på "Våra värsta år" hihi.
För er som undrar så har jag ju lov nu, så det är därför jag är hemma / inte i skolan. Men men, jag håller mig helst inomhus när det är såhär kallt.
Oj, nu ropar Sakke att jag missade det bästa... jaja, får väl skynda mig tillbaka till TVn!
Jag önskar er alla en godmorgon och en underbar dag!

Btw, klicka här för att komma till min pojkväns blogg.














Smsar med pojkvännen

Han: Vad gör du?<3

Jag: Uppdaterar bloggen (a). Själv? <3

Han: Samma sak faktiskt!

Jag: HAHA! Skojar du?! Naaaw..

Gossipgirl



Läste att en kommentar där någon kommenterade en sak om Gossipgirl, och då kom jag på det! Perfekta boken att läsa när man känner sig ensam eller är deppig? Känns typ lite... hmm, girlpower kanske!
Men men, mysigt att läsa/kolla på ikväll är kanske Sex and the city, Gossipgirl, The hills och liknande, håller ni inte med mig?! Hehe, aja, det var allt från omtänksamma lilla mig.
Kyss! Kom ihåg att ni är bäst.

Happy valentineday!


Tänkte bara uppdatera lite mellan allt gos, choklad ätande och små spa behandlingar som jag och min pojkvän genomgår just nu, hehe!
Ni små turturduvor kan fortsätta med erat mys, men jag tänkte skriva en sak alldeles speciellt till er som är ensamma på alla hjärtans dag! ♥

Du som är ensam på den här dagen:

♥ Ha en liten ego-dag, där du sköter om dig själv, köp hem ditt favorit snacks (eller möjligtvis rota igenom köksskåpen), läs någon bra bok, bada och avsluta dagen med att kolla på din favorit film!

♥ Ring dina kompisar, alla hjärtans dag handlar inte bara om söta par, utan faktiskt om alla du tycker om och bryr dig om!

♥ Spendera dagen med familjen. Inte så taskigt som det låter faktiskt! Plus, att det faktiskt alltid lönar sig att vara extra snäll mot familjen!

Ingen lust att fira idag av någon anledning? Oroa dig inte! Det kommer fler tillfällen då du kan lyxa till det! :)

Vad ni än väljer att göra idag, mina gullungar, så kom bara ihåg; You are not alone!

Men men! Nu ska jag och min käraste fortsätta fira lite, gulligull, hehe.




Hejdå, blonderade fjortisar!

*Mmmmh, vad skönt!*
Äntligen slår min dröm in, hehe, kan man nog säga utan att överdriva! Den största (både ålder och storlek) fjortisen har färgat sitt hår, MÖRKBRUNT! Yeeas! Ni kanske kan gissa vem det är? Hennes namn börjar iallafall på P och slutar på issie (vilket stämde bra på hennes föredetta pissgula hår) .

Är det bara jag som känner en stark sommarkänsla i det hela? Skönt, jag själv ska iallafall gå runt med mitt naturligt blonda hår, som blir ännu blondare av solen, och vara alldeles gyllenbrun, grrh!



Vad jag tycker om Pissies nya look? Hmm, ja.. den utstrålar verkligen hennes nationallitet iallafall!
But still.. blondes have more fun, biatch! ;)






Friday I'm in love

Nu ska jag kila ut med pojkvännen, berättar mer sen (bilder kommer senare också)
kram på er sötnosar, så önskar jag er alla en underbar Fredag! :)


Dålig uppdatering

Hejsan ♥
Jag vet att jag har uppdaterat dåligt, men har inte hunnit sitta vid datorn mycket alls..
har nämligen haft fullt upp! Uppdaterar mer snart, puss sötnosar.

Times for bed



Nu ska jag och Cornelia sova! :)

Eller ja.. vi ska iallafall ligga i hennes stora säng och prata igenom en massa saker, så mysigt! Jag hade förresten inte med mig några kläder att sova i, men det spelar ingen roll, det brukar jag liksom aldrig ha när jag sover hos Nelia. Haha men fick iallafall låna en gammal tröja av henne + hotpants. Raawr. Iallafall, imorgon får ni kolla i min blogg igen, och få se vem som är tillbaka. Hmm, gissa ;) .
Jaja men nu ska vi iallafall sova! Godnatt babes!


Ska till Cornelia baby!

Jeeöpp, ni läste rätt ;) .
Jag ska till Cornelia, min älskade lilla dramaprinsessa, vad vi ska göra? Hehe, överraskning! ;) Men ni får se sen iallafall. Men men, det blir kul! Känns skönt att vi två äntligen kan umgås som vi gjorde förr, *pust*.
Jaja, nu ska jag kila! Puss puss. ♥


I love you sis! ♥ ( Nelia på bilden )

Svar på tal; Brun?

Postat av: Pauline
hur kommer det sig att du är så brun egentligen? Solar du solarium, eller är det brun utan sol?:)bara undrar för jag pallar inte vara blek :<! Kram på dig sötnos (L).

Hej fina Pauline! Hemligheten bakom min gyllenbruna hudfärg är... ingenting. Jag smetar inte in brunutansol-kräm och solar absolut inte solarium! Min naturliga hudfärg som inte är vit, plus den lilla brännan jag har kvar sen förra sommaren blir tillsammans den hudfärgen jag har nu! :)
Jag tycker inte att det är fräsht att fixa till en lys-brun bränna nu på vintern, för det första känns det så fejk, och för det andra så ödslar man bara tid. Dem flesta har inte chokladbrun solbränna på vintern, so what? Det är ganska smickrande att vara lite blek och se lite "mager" ut på vintern!


Nej tack till solarium! Jag trivs med min riktiga hudfärg, som varierar på vintern och sommaren!






Dagens vill ha!



Kom hit din snygging, och bli min! Jag är något otroligt sugen på cupcakes just nu... hmm tror nästan jag ska be pappa att vi ska baka / köpa några imorgon, kommer bli gotti! Jag har älskat dem här kakorna sen jag var mini-liten, men det var ett tag sen jag åt dem nu. Senaste gången jag bakade cupcakes med några kompisar var alla mina rosa, dock tycker jag mer om gul "glasyr" på, för jag tycker att jag kan känna den försöta smaken i den rosa karamellfärgen, hmm, kan det vara så?
Jaja! Jag vill iallafall ha, någon som vill bjussa mig på en cupcake? ♥

Godnatt babes!

Nu ska Amelie-barbie-diamond sova och drömma, om fejkade tuttar, stor näsa, sönder pumpade läppar och grått hår... grh.. nej förlåt jag var bara tvungen! :D

Men skämtosido, jag ska sova, godnatt darlings. I know you love me, älskar er!


Lid med mig, snälla!

Aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuchhh, säger jag bara..
så ******** ont!! Nej jag har inte brutit armen, jag har bara vääärldens mensverk, ajj! Ni skulle bara veta, så låt mig klaga just nu, för det gör sjukt ont... ni killar asså .. ååååh va sur jag är just nu, ni skulle bara veta!
Jag ska berätta exakt hur det känns just nu. Det känns ungefär som att spy med magen, hela tiden! Nu kanske ni inte fattar men det är en äcklig spy känsla över hela min mage, halsen har torkat ut och det känns som att min mage "bubblar". Det här kallas mensverk små barn! :) Hehe, åh, nu känns det skönare... efter att jag har klagat för er...
NEJ DET GÖR DET INTE ALLS, SHIIIIT SÅ ONT... jag kräks nu , känns det som, urk! :(
Men det värsta är nog mitt otroligt sura humör, jag är sur, FOR REAL. Eller så är jag mer ledsen, för jag är inte arg direkt.. men sur.. jaja, det går inte att beskriva. Nästa gång ska jag träna mycket, mycket innan mensen, för det hjälper iallafall! Nu ska jag fortsätta klaga, på att det gör så hemskt ont.


Tog en bild med webbkameran nyss! Dem kallar mig @-face ...

RSS 2.0