Lite ifrån igår

Vad jag och Cassie gjorde igår? Var på "haloween fest" hihi!
Haha, bilder på oss två innan vi blev stuuuuiiipfulla;






Kolla mitt hår btw! SÅ SNYGGT! (ja det är löshår)
Jaja, dem andra bilderna finns på Cassies mobil;d love you sis, finns ingen som du . ♥


Cassie min älskling; tack ! <3

Asså shit! Cassie typ feeeehht räddade mig idag.. asså det här är pinsamt att erkänna men jag har lyckats hamna i bråk med mina föräldrar, och jag behöver pengar till smink och smågrejer, liksom tänker inte slösa mina egna pengar! Men jag ville inte fråga, jag menar .. ja.. det kändes fel. Men så kom jag ihåg att jag ska på fest idag! Höstlovet är ju slut snart och så! Shit vad rädd jag blev, inget nytt smiiiink! Så gissa gissa gissa vaaad? Jag rindge min ängel Casandra och berättade det och voila! Jag fick hennes smink som hon inte använder längre, och det är precis dem färgerna jag behöver (satsar på en mycket dyr klänning i riktigt fina höstfärger) . Så jaa, jag fick värsta fina, dyra ögonskuggorna och sjukt bra foundation och fransk dyr läppglans som luktar helt... mmmh.. underbart! Tack gumman du är bäst i världen!


Visst är hon vacker? Sådär smal vill jag också vara! ;o

Och btw, det var någon som hade kommenterat att jag är en riktig "kompis-player" och skiter i mina gammla vänner efter ett tag, what a fuck..? Så inte sant! Idag (som många andra vanliga dagar i mitt liv) ska jag ut och festa med min världens bästa barndomskompis Casandra Holst ;)!


Joakim & hon hemma hos mig igår (a) ,
osminkad sötis på bild (som kommer döda mig när hon ser den här bilden, men det skiter jag i...)

men nu ska jag gå och hämta min Cassie Massie och vi ska fixa i ordning oss , pussy pussy!

Jag bestämmer ;) !


1. Amelie Diamond Jag måste ju helt enkelt vara Sveriges.. nej vänta.. världens snyggaste brud, eller en av dem iallafall, hihi, jag har liksom typ allt som en kille vill att tjejer ska ha, perfekta bröst, naturligt smal kropp, snygg rumpa, fint ansikte... och ... jag är blond, säg vad ni vill meeen... blondiner is the shit! Ingen vill ha er tyyp brunetter eller svarthåriga... och ni andra, blond ska man vaa liksom, thihi! I'm so hot!

2. Anna Anka Hon vet vad hon snackar om! Jag håller verkligen med henne, TJOCKA MÄNNISKOR ÄR EGOISTER! Anna Anka är en brud som är blond, jättesnygg och kommer med bra åsikter! Om man hatar henne så är det bara för att hon vågar tycka och tänka, och det är väl ingenting att hata för?

3. Cornelia Baske Hur kan man tycka att jag är ego? Jag älskar mina underbara och perfekta vänner! Ehm! Typ Nelia, hon är ju verkligen min andra halva, min lilla ängel, hur skulle jag klarat mig utan dig? Nej det skulle helt enkelt inte gått att leva utan henne, killar kommer och går, ni är inte viktiga, men riktiga vänner är det viktigaste och bästa man kan ha i sitt liv. Det finns ingen människa i världen som jag ser upp till så mycket som dig gumman, du är först!

4. Barndomsvänner Som Cassie, Delilah, E*** och ni andra som har känt mig sen jag var en liten busunge, jag måste få tacka för alla minnen som vi har tillsammans, och för att ni fortfarande finns där för mig. Även om vi inte är lika "tajta" längre så ställer vi alltid upp för varandra, det är jätte bra <3.


Fin finare Delilah    &   Finare finast Cassie

5. Överklass familjer, som till exempel vi, familjen Diamond, så sjukt överklass hihi! Men det är ju egentligen inget dåligt, jag menar, jag kan inte hjälpa att min mamma och pappa utbildade sig och fick jätte bra jobb med feta lön, fniss.. Fast det är ju så det är tänkt att det ska vara egentligen, man ska inte sitta arbetslös och slöa, suck! Arbetslösförälder = egoist ! Särskilt om man är arbetslös och dricker! Men iallafall, hissar oss överklass familjer!


1. Tant vinter jackor. Ni har väl sett sånna där jackor som är i dun och ser ut som fjällräven fast dem är jättetunna, korta och tajta! Ni vet sånna som tanter har på sig..? Och sånna finns ju te.x i silverfärg från Zara, i mean.. Hur fan kan man ens sätta på sig sånna jackor?! No style..

2."Tele2's jävla nätvärk!" Jag hatar tele2! Nu måste jag köpa företags internet, eftersom jag är inne så jäkla mycket på min internet så att hela tele2 Krashar! Helevetes skit också.. Men måste köpa företags internet nu så då kommer allting att funka korrekt!

3. Chips, cola, pizza, pommes. Rent ut sagt, tjockis mat! Dock gick jag på donken idag, men vilket var en engångs-grej! Men egentligen hatar jag allt sånt där! Jag är emot fett. Det är så jävla äckligt med fett. Jag hatar det, de förstör folks liv så otroligt mycket. Fett försvinn!

4. Läskiga småflickor Jag menar.. okej.. jag är 14 år .. (visste ni det förresten?) men jag sminkar mig iallafall inte så att brunkrämen rinner ner för ansiktet! *Suck* kollade in en liten tjejs blogg nyss, hon är 11 år, hennes blogg heter nåt i stil med dessies syster, och hon tror typ hon är jätte känd, hahahahah, höll på dö av garv liksom lilla gumman då , gå och lek färdigt i sandlådan! ;o och värst av allt, hon skriver jätte mycket i sin blogg om att banta, olika metoder för att gå ner i vikt osv.. o-m-g!





Steeess!

Okej heeelp me ! Jag har maaassor att fixa innan ikväll!

duscha

tvätta håret

lägga på hårinpackning på håret

smörja in boodylotion på kroppen

föna håret

platta håret

tupera håret (lite volym bara)

klippa tånaglarna

måla tånaglarna

smörja in brunutansol

få naglarna fixade på stan (gelénaglar på!)

välja fram kläder

välja skor

få håret fixat

möta Cornelia, Delilah, Casandra, Joona, Emily, Miriam och killarna

NU ÄR DET DAGS!


Gammal bild.. haha söta mig, köra på svartlöshår (underhåret) idag också kanske? Njaae..






Dag med världens bästa tjejer ♥

(BILDER I DET HÄR INLÄGGET ÄR SNODDA IFRÅN JOONAS BLOGG!♥)

Dag med världens sötaste tjejer idag dåe ;D Joona & Delilah, blev dock inte mycket bilder eftersom min kamera är sönder *snyyyft* ..


Hahahaa, jag i testar Joonas rosalöshår ;d


Jaha är det höst redan? Oj .. nej jag skoja, inköpt idag: Skorna + shortsen


Misslyckad bild -.- .. Dellie, jag och joona

Jaja det var det, Joona ska skicka fler bilder.. hahahaha där ansiktena kom med (a)?
Pusssålänge !;*
& tack för allt idag flickor!<3


Påminnelse

Ni vet väl att falsksanning är tillbaka igen, va?:)

HÄR

stackars Pissie, Dissie & Pussy .. naaaaaaaaaaaaaaht!

Grattis på födelsedagen Izsabelle !



Imorgon fyller min vackra (hon är världens vackraste!) kusin Izsabelle år, hon blir 19, grattis på dig världens bästa! Du betyder så mycket mycket mycket gumman! Saknar dig så mycket, senaste gången vi två sågs var ju i sommras, det är ett tag sen det.

Men imorgon kommer du och då blir jag nog jordens gladaste invånare! Hihi, satt och pratade med hennes pojkvän Ryan i telefon nyss, haha han ville ha tips om vilken födelsedags present han skulle köpa till henne (ooops det kanske inte jag fick säga?:$ flåt, hihi!) såhär lät det på svenska ungefär (dem bor i London, så han pratar ju självklart engelska) :

Ryan: Men seriöst Amelie, vad ska jag köpa till henne? Jag menar, okej, jag har gett henne smycken, parfymer och andra tjej grejjer varje år! Hon måste väl tröttna någon gång eller?

Jag:
Haha! Hon är tjej Ryan! Men jag vet inte.. köp underkläder eller nåt?

Ryan: Va..? Underkläder..? Typ.. trosor och BH..?

Jag: Jaaa, sexiga sånna då! Och dyra då såklart...

Ryan: Haha, sexiga? String trosor?

Jag: Ja, och BH med spets eller nåt.. men tänk på priset! Det ska vara dyyyrt!

Ryan: *Suck* Dyrt och dyrt.. varför säger du det hela tiden för?

Jag: Hon är ju van att bli behandlad som en prinsessa *flinar*

Ryan: Okej jag vet nu! Underkläder som du sa... och ... hmm..

Jag: Jag vet! Köp piska! *Gapskratt*

Ryan: "What a ... ?! Can you please be serious Amelie?! You are such a blonde Swedish girl who does not think of anything but .. "

Jag: HAHAHAHAHAHHAAH!

Ryan:
Du hjälper mig inte! Åhhhh! Hejdå! *Klickar mig*

-----------------------------------

Haha! Gissa ni om jag kände mig liiiite dissad? Han och jag retar oss alltid på varandra på något sätt..
Han ger mig blickar som skriker "Bortskämda snorunga!" ibland, haha! Men egentligen är vi jätte gulliga mot varandra när vi väl ses 'host host' ..

Men åh, vad konstigt det blev nu då..! Jag skulle ju skriva om Izsabelle ju! Hehe, grattis världens bästa kusin som jag har massor av bra bra minnen med!

Btw, Cassie som sitter här hälsar dig också grattis Izsa , we (L) you!

Tack ! JC Presentkort på 500 kronor...





Barbie (still blondie)



Hmm okej.. jag vågade inte färga håret brunt.. inte än...

Spelar sims 3 med bästavännen (L)


Cornelia & jag aKa Sims format ;)


Hahahaa, så oss ;)


Barbie & Beauty


Awww, älskar dig bästavän ;d <3


Hhehe... love you Nelia ;* <3

Hejsan Kissie!:)

Kollade Pissiemissies blogg nyss, där hon hade tagit bilderna från min blogg på blondinbellas hy och lagt upp dem på sin och visat att Blondinbella har dålig och äcklig hy, medans hon själv bara har det när hon får mens, alltså, hennes acne kommer samtidigt som mensen, sen ploppar alla äckliga finnarna iväg och voila!, Pissie är redo för fest!

Kissies inlägg

¨

& mitt

såhär ser det ut när man försöker spara bilderna som hon la upp,
samma namn som på min blogg men med siffror i slutet ;)..

alltså är hon inne på min blogg, thihi!

Men OMG! Det här känns ju inte så bra... nu tror ju kanske några att Pissie har finare hy än BB .. :o

nå, här är några skabbiga bilder på henne..









Okej, förlåt för dem där bilderna.. jag gick nog lite långt där.. men assåååå.. blondinbella är ju min stora idol *snyfft* ;'c!


BRB , färgar håret!

...

IUEW


Veckans IUEW är absolut Bl*ndinbellas hyy på Blog Awards (och annars också kanske?)..





Risgrynsgröt, barn?
Oj förlåt, det är ju bara Bellas ansikte...

Amelie tycker till

Jag måste bara skriva lite om olika "Kroppstyper" så har kollat runt lite på internet, och hittat olika tjejer / kvinnor med olika kroppar..

Kropp nr 1 - överdrivet kvinnlig




Jag tycker att den här typen är riktigt äcklig, hängpattar som är större än två människo huven? Nejtack!
Positivt: Pojkvännen har mycket att klämma på och brösten klan användas som soffkuddar åt 9 pers.

Kropp nr 2 - kossan


Jag vet inte om jag riktigt kan kalla den här typen för tjock eller fet, snarare som en ko, är en ko tjock eller smal?
Inget av det tycker jag, den har ingen figur helt enkelt!
Positivt: Ja... du vet ju iallafall vad du kan klä ut dig till när det är halloween? Muuu... nöff nöff

Kropp nr 3 muskelberg


Omg, jag säger såhär, spara den där kroppen åt killarna, riktigt fult iuehh!
Positivt: Det är ju alltid bra att vara stark, eller?

Kropp nr 4 stor och mannlig




Det här är inte så hopplöst som det ser ut (haha!) våran lilla (haha igen!) bloggerska kan ju allitid börja träna, precis som hon ska börja med, en personlig tränare kan nog få lårna att bli några storlekar mindre, rumpan lite mer kvinnlig, magen mindre hängig (bilden!) och bäst av allt Kisset, brösten att bli liiiiiite större kanske?
Postivit: med hjälp av lite photoshop kan du alltid få till drömkroppen, right?;)


Kropp nr 5 - smal och nätt


Den här kroppen är ju iallafall lite bättre tycker jag, en modellkropp helt enkelt. Inte riktigt så som jag skulle vilja se ut (eller ser ut..) men ändå, helt okej!
Positivt: Man ser skillnad mellan mannen och kvinnan, till skillnad från några av dem ovan...

Kropp nr 6 - Anorexi


Åh! Det här är sjukt, det här är fult, det här är fel! Ingen ska behöva gå runt och se ut sådär, jag vet inte om det här är photoshop, och jag vet inte heller om tjejen på bilden lever, men jag blir nästan tårögd när jag tittar på det där! Ändå finns det en massa modeller idag som ser ut sådär, är det där verkligen snyggt?
Positivt: Det finns inget positivt i det här, jo kanske att det finns en liten mini chans att överleva?

Kropp nr 7 - fetma


Det där är också helt sjukt hemskt! Det är inte alls bättre än anorexi, det är precis lika hemskt!
Positivt: Det finns inget positivt i det här, det är en sjukdom.

Kropp nr 8 - normal


Ungefär den här kroppen kallas väl normal idag tror jag, jag tycker den är ful, faktiskt! Inte sjuk, som dem två ovan, men ful! Äckliga armar och feta lår..
Positivt: Det negativa med den här typen går väldigt lätt att täcka med rätt kläder och färger!


___________________________________________________________________________________________

Där var några exempel på hur det kan se ut, själv tycker jag nog att 5;an är finast, och 7;an fulast.
Håller ni med?


Åhh vad kul för mig <3

Hej aalla fulaaaw!
asså idag är det värsta bra för att min statistik är hööööjd som fuck! Besöksrekord tyyp trorja, thihi, vill printa men det går inte på mini datorn, så ni får se det lite senare ;]]
men iallafall ..
nu ska jag ju snart på plåtning, självklart ska Nelia baby med hon också, som förövrigt är brunett nu <3 ,
hon har inte hunnit vänja sig vid det än men det är skit snyggt, jag lovar!:o

haha, och jag ska ju färga håret på måndag ;) hur ska det gå? Vilken färg? Thihi, det ni!
Jaja, men nu ska jag ut som sagt! Puss puss mina wannabez!

Barbie



So Amelie..

Kolla in mina nya skor som jag har beställt! Så sjukt heta! Dem är från modekungen.se och kostar 699, tur att man har råd då ;)



Sen funderar jag på att köpa dem här också, billigt skit, men ändå.. rätt söta, eller vad säger ni?
Hiss eller diss?


Thihi nu blev jag lite brun hihihi..



.. glömde visa er det här, kolla vad brun jag är , ggrhhh brownie & blondie, såå sjukt rawr ;)!

Förresten, ni har väl inte missat att jag inte tycker att brunetter borde få ha på sig rosa? Ja det är sant, asså rosa är till för blondiner, visste ni det?
Om man läser såhär lite i .. va heter det nu igen.. historiän bakom färgen råsa, så ser man typ att det står att det var en blondin som uppfann den färgen, thihi, så liksom, ja, rosa är blondinernas färg, that's it era fula wannabeeezzz!

amiepamie



Hej bloggen! Eran älskade Amelie här! Nu så sitter jag läser några skit roliga och snälla kommentarer, thihi, I know you love me lixx! § Iallafall, så kul att se att så många faktiskt är avundsjuka på mig, ni är ju patetiska hihii,
hmm aja, tänkte bara säga det! Imorgon ska jag ju på plåtning, blir sjukt kul! Hmm så aa, ni får se bilderna efter det !;)

Oh, I just love to be me! ;*


Barbie (goes byta hårfärg?)



Jag är som sagt naturligt blond, och har alltid älskat mitt vackra hår, tills nu.
Det som stör mig är att det finns så många fejkblonda fjortisar och småbloggare, som typ Dissie, pissie, pussy, mussy och alla dem andra brudarna med konstig näsa.. :( liksom hallå! Hur kan ni kalla er blonda när eran skabbiga utväxt när kålsvart? Dah!


Så alla dem där fejkblondinerna, eller vänta, konstiga näsorna menar jag, har förstört blondinernas snygg-status.
Jag menar, det finns brunetter som är ett hundra femtio gånger snyggare än dem!:o
HELP!

Liksom kolla, dem är ute efter Barbie-status, men en viss pussy liknar en gammal gråhårig tant med vitt löshår mer och mer för varje dag som går!


Eller ännu värre, se ut som nya skelettbarbie... so fucking nasty!
Okej det där kanske var lite fel av mig....
Pissie är ju fet, men hon redigerar sig till skelettbarbie ...

Jaja, jag ska nog färga håret brunt, eller naturligblont, för att inte bli som en av konstiga näsorna ... hihiih :)
Liksom, jag är Amelie Diamond, jag SKA synas! Och vad förlorar jag? Är man naturligt blond går det alltid att få sin egna färg tillbaka!:)


Senast nästa vecka, måndag, kan jag lova er att jag är brunette ;).


Och så ska jag klippa lugg .. HAHA, not!

Jaja, det var allt från mig :o ..

Notera; ameliediamond.blogg.se ska bli ett steg närmare naturlig skönhet, vänta.. inte naturlig.. jag är ju född blondin.. jaja, ett stort steg ifrån konstiga näsorna iallafall (a) !

Borsta läpparna!



Jag måste bara dela med mig av ett bra tips för er tjejer med torra läppar,

Lägg till "läppborstning" till dina morgonrutiner genom att använda dig en mjuk tandborste eller en frottéhandduk. Lägg sedan på lite läppbalsam för att göra läpparna mjukare.


jag själv brukar alltid blanda ut läppstift eller läppglans med lite foundation under, precis som "proffssminkare" gör, det ger en lite lättare färg på läpparna till vardagen, dock blir läpparna lätt torrare än om man bara har vanligt skötläppglans på. Därför är det viktigt för mig att alltid sköta om läpparna, man vill ju inte få läppcancer, haha!;o

Morgon - borstar av läpparna, så alla gamla huddelar faller av
Kväll -  lägger på idomin innan jag ska  sova
Dagar-jag-är-hemma - har vanlig läppsyl, idomin eller vaselin på läpparna

Svårare än så är det inte. Men har man ovanligt torra läppar och inget av det ovan hjälper, kan det vara bra att lägga på lite vanlig olivolja på läpparna ( du behöver inte tvätta bort det sen ) .


Jag brukar köra på läppglans från Lóreal Paris och Oriflame


ssöt bbild :d



Kolla vilken gammal bild jag hittade på mig själv, hade ju brunt hår ett tag förra vintern. Dock i typ bara 1-2 månader för att jag tröttnade, haha..
men iallafall, då tyckte alla att jag, Cassie och Dellieh var jätte lika och folk brukade blanda ihop oss, haha.
Åh när man tänker tillbaka såhär känns det nästan overkligt, saker vi gjorde som verkar så sjukt dumma nu.. jag vet inte om jag skulle vilja uppleva det igen, men å andra sidan saknar jag det vi tre hade.. så tajta kompisar är vi ju verkligen inte längre..
Delilah hade flyttat till Tyskland ett tag, men är tillbaka nu, men när hon hade kommit tillbaka hade allting redan varit förändrat, jag och Cas hade hunnit bråka och båda skaffade andra vänner..
Nu har jag själv kontakt med Casandra, men brukar nästan aldrig träffa Delilah. Det är lite synd tycker jag, att jag inte ens vet var hon bor längre är nästan pinsamt..
Nu går vi alla i tre olika skolor. Men jag måste bara säga det här,
tack tjejer, för alla åren, särskilt det sista, år 2008, det var mitt år verkligen ... <3

Ibland känns det som att jag vill tillbaka, det finns dagar då jag bara vaknar upp på morgonen och tänker
"Snälla ta mig tillbaka, snälla jag vill bli den jag var förut.." men det kommer dock aldrig att hända.
Man är fast i nuet, tyvärr. Det är inte lätt när man förlorar sina bästa vänner, eller rättare sagt; när man ser hur tiden splittrar på människor med tiden.

Jag kommer alltid ha kvar minnena, bilderna, låtarna, sakerna.. ja allting, kvar i mig, och det är jobbigt. Man får både ångest och en känsla av hjälplöshet, vad kan jag göra åt saken liksom? När man ser hur längre bort man hamnar ifrån varandra för varje dag. Självklart älskar jag alla mina nya vänner hur mycket som helst, till exempel Nelia, det är nog tack vare henne som jag har orkat gå vidare, men ens barndomvänner, som ett tag kändes som ens syskon, ja det är något speciellt det.

Saken är nog också den att jag egentligen vill, men inte vågar, be om ursäkt för saker som bland annat har påverkat att det har blivit såhär.
Hur dumt känns det inte att till exempel säga "Du förlåt mig för att jag den 15 december 2008 hade gjort som jag hade gjort" och "Du förlåt mig förresten, du vet, det var jag som gjorde så att den killen du älskade hade dumpat dig!" på den tiden skulle det känts helt naturligt. Men det gör det verkligen inte längre,
det finns inte mycket som jag kan göra längre.
Bara gå vidare. Och försöka glömma.
Vilket jag aldrig hade orkat utan dig , Cornelia.

Godnatt!



Sådär ja, nu ska jag och Nelia lägga oss och sova.. hihi, för vet ni? Det blir skola för oss båda imorgon!! :o
Cassies tjat ger resultat hahaha ;D ..
men men, känner mig sjukt duktig iallafall.. hihi..

godnatt !
och kolla bloggen imorgon så kanske ni får se min blondinnelia som bli brunett!

Nelia ska bli brunett! ;(



Bästisen ska färga tillbaka håret brunt ;/ eller ja.. inte brunt, mörkbrunt!
Orsaken? För att det sliter jätte mycket på hennes hår varje gång hon färgar utväxten,
men det blir nog jätte fint på henne det också :) ..


Bild från förra året henne från förra året, haha, lugg, halvblont hår, massa löshår.. naww <3


Nelia & jag, år 2008, bild snodd från hennes brors pea..


Och så liten Nelia, haha gullunge <3

Det var det :)
kommer sakna våra blondastunder sis, R.I.P , haha!
nejjdå, älskar dejje bästa Cornelia <3.


älskar mitt linne ;d



Kolla, visst var det snyggt? Hihihi, jo tack jag vet! hihi!
Haha min mamma, pappa och Cornelia satt och pratade i köket medans jag satt precis utanför och bloggade förut,

Mamma: alltså Cornelia, du och Amelie borde vara hemma nu i helgen och läsa lite böcker..

Pappa: Ja.. jag håller med! Man kan inte bara springa runt på fester varje dag..

Mamma: Jaa.. då blir det tråkigt efter ett tag..!

Nelia: HHAHAHA, skulle jag och Amie alltså sitta och läsa böcker.. på en helg!?

Mamma: Jaa precis! Ni kan gå ner till biblioteket lite senare och kolla om ni hittar något bra..

Nelia: mhm, och sen går vi till Dissie och tar bilder på hennes näsa och hänger upp på väggarna sen eller?

Pappa: Ehm..

Mamma: När jag var i er ålder älskade jag att läsa!:o Jag förstår inte varför du och Amelie inte ägnar lite mer tid åt annat än bara mode och festande..

Pappa: Och killar.. *flinar*

Nelia: Men åhh, vi älskar pojkar och sex.. *desperat röst*

Mamma: *Suck* När man är i er ålder ska man inte behöva tänka på saker som...

Jag: HAHAHAHHAAHAHAHAHHAH.. kom Nelia, lika bra att dra till Pissie och plåta hennes gråa utväxt!

Hahah alltså! Ibland är vuxna dummare än småungar, skulle jag och Cornelia te.x sitta på bibblan? Yeah yeah right.. hah!
I våran värld..

bibblan = solariumet
skolan = fest
smink = livet

thihi, tänk om jag vore ful.. åhh shit! Hur skulle jag överleva det .. :/
plastikoperationer!
Ja jag skulle nog absolut göra som Pissie om jag också var ful, operera mig!:o


grhh.. nat..


Tack ;*

Ni vet paketet jag skrev att jag skulle hämta på posten idag?
Har varit och hämtat det nyss..


Det ena paketet, oöppet..


Innehöll den här..


Och den här var från något annat,

sen var det något armband armaband från "mihi" ,

tack iallafall, även om det där inte riktigt är min stil ..





Nelias blogg :/

Ja som endel av er har märkt så har Cornelias blogg blivit avstängd! Varför? För att hon hade lagt upp en video som vissa av er tydligen tyckte var kränkande och anmälde det, jaja, i vilket fall, så ledsen är hon ju inte, men det är ju inte så kul för henne iallafall. Särskilt nu som folk har börjat sno hennes bilder och allt! Asså kom igen, tjejen hade videobloggar ! Och den här kan ju knappast någon ha missat! + att det ligger klipp uppe på youtube när Nelia sjunger och massa skit.. så snälla!
Jaja iallafall, det var lite synd tycker jag ..



Men men iallafall, hon går inte in för att blogga så mycket ändå, hihi..

Förresten, nyss när jag skulle hem kom det fram två killar och frågade om dem fick ta kort med mig.. och jag bah.. aha? vet ni vem jag är?
Och dem bah Amelie Olinda Diamond.. hahahhaha, wtf? Iallafall två j*vligt packade snubbar det där alltså..


Men jag måste nog ändå bli van, statistiken stiger ju hela tiden liksom.. thihi ,
har fått ett brev från posten att jag har några paket att hämta, och jag har inte beställt nåt, hmm gratisgrejjer? Ja förmodligen, jaja..
det ska jag hämta imorn iallafall, lovar att visa vad det var sen :)..

Och sen en grej till..
Jag heter inte Amelie OLINDA Diamond, visst jag läspar ibland, men Olinda? Nja tror inte det va .


Mitt hår <3



Har nyss duschat och fixat håret, såhär ser det ut, ville ha det lite naturligare idag, inte såhär spikrakt..
visst var det sött?:)
Snart ska Nelia komma till mig och vi ska fixa oss tillsammans, eller ja typ sminket + kläderna och det då.. hihi..

btw, såg en kommentar idag på min blogg, från en sjukt ful tjej..
hon heter Amanda trorja? Kollade hennes blogg och höll på att dö av garv! Hon är typ en korsning mellan en gris och en flodhäst.. är jätte fet och jätte lång.. hihi stackarn då<3 ..






* Ajj mina ögon.. *


Haha, yeah right, du tycker alltså att jag är ful.. har du sett ditt egna feta tryna i spegeln nångång eller..?



Jaja, alla kan ju inte vara naturligt vackra som jag.. :)

Jag måste bara dissa..


Rött läppstift
alltså det finns verkligen inget fulare än klarröda läppar, okej kanske på vissa kan det väl se lite sexigt ut, ehm.. typ min mormor! Men att fjortisbloggarna har börjat med röda mormorläppar.. HAHAHAHAHHAHAH jag dör!
Satsa på en liiite ljusare färg kanske? Okej, Kenza, som började med det hela, sitter den röda färgen kanonsnyggt på.. men Pussie och Dissie och dem andra fejkblondinerna.. iue? So fucking nasty..
Kenza har det på fest, dem har det på vardagen..?


Skabbigt


Skabbigare


Skabbigast

Jag som tyckte att skrikrosa var äckligt och tantigt, men rött, HAHA...


ameliediamond.blogg.se



Hej igen bloggen <3 !
Har inte uppdaterat mycket alls nu, jag vet, har faktiskt haft det fullt upp.. med vad? Nej det tänker jag inte berätta om nu, men iallafall, det här är min blogg, och jag tänker aldrig lägga ner den, okej? Bara att acceptera lixx! Nu är det full fart på Amelie Diamond igen, och som sagt, innan nyår ska min blogg vara en av dem 20 i topp! Hihi, iallafall, lite bilder;


Emeliesötnos, randomkille & randombrud


Jonas, Sakke och en kändis ser ni vem?


Elin, Rahanda, någon, någon, Neliabästavännen, Melissa .


&så bild från skolan idag, hihi, jag blev lixx, för fin för att visas där kände jag ;)

Jag vet att ni älskar mig och mitt söta ansikte! Puss puss losers!




Ursäkta mig dåå.. -.-

Jaja, jag har haft dålig uppdatering, men dahh, jag har faktiskt ett liv, om man säger så!
Jag skiter fullständigt i om min blogg blir "känd" eller inte!
Jag har redan ett underbart liv ;)! Men iallafall, idag är det ju veckoslut, och det innebär besöööksrekord, det är så det alltid funkar för mig:P , så den här gången ska det alltså bli högre än 1000, okej jag har redan haft 987 men ändå, högre än 1000! And that's it!;)
Jag bloggar inte för att jag vill bli en pinsam "bloggkändis" som bara får en liten stund i rampljuset och sen tror att den är nya Paris Hilton, ptss! Skämmigt & Skabbigt! :$

och förresten, när jag nu ändå är inne på ämnet skabb .. jag måste bara säga det här.. "ALLTSÅ DET ÄR JAG SOM HAR KOMMIT PÅ MYSDRÄKT, JAG KÖPTE MIN FÖRSTA NÄR JAG VAR 13 ÅR! JAG HAR TYP 10 FÄRGER!"
Jag menar hallå eller? Min mamma hade köpt en sånn till mig när jag var 3 år! -.- du har inte startat någon "fjortismysdräktstil" lilla gumman, det är dem som tillverkat kläderna och designat dem som har kommit på det!


En kille i min klass gjorde den här bilden, hahahahah hela klassen satt och skrattade ihjäl sig, you'r perfeeeeeect bitch, nat!


Jag lovar att uppdatera mycket mer än vad jag har gjort nu iallafall, saken är också den att jag inte hittar min kamera, som förmodligen har blivit snodd.. IGEN!
Asså sånt händer alltid mig när jag lämnar mina grejjer nånstans i någon minut, fattiglappar, gå och skaffa er ett jobb ! -.-

RSS 2.0