Hemma hos Sakkarias!

Hey apor (det är ni hehe) :3 <3
Är hos min älskling nu, vi har nyss vaknat.. blev lite väl sent igår, fast vi var inte på fest eller nåt utan satt och kollade på Sex and the city! Haha och ja, han klagade som bara den (!!) och pratade sig igenom heeela serierna! Jag fattar det inte, varje gång vi ska kolla på något som jag gillar så sitter han och snackar som om vi inte hade setts på minst tio år.. jag bara wtf?! Haha. Särskilt under sex scenerna.
S: Du...?
Jag: Vänta!
* Tyst i tio sekunder *
S: Duu...?
* Svarar inte *
S: Amelie..? Du...?
* Svarar inte *
S: Älskling.. Amie..?

..... så fortsätter det så! Haha så söt är han alltså! :D
Men ska kila tillbaka till köket nu och äta fruskost med honom och hans familj c:
Vi höres!
Hairstyle (emo/scene)

Ny kategori!

Sådär ser mitt hår ut just nu, supersnyggt huh?! Pojkvännen har fixat! :3
Hhöhö.
Såhär får du ditt hår likadant.

Du bör ha:
♥ Plattång
♥ Hårspray (Got2be den gula!)
♥ Tuperingskam
♥ Hårnålar & toffsar

Börja med att platta hela håret, tupera bit för bit uppifrån och ner (födela gärna håret så blir det nogrannare). Var inte rädd att överdriva när du tuperar (även om det ser ut som att någon har släppt en atombomb i ditt hår, äheh). Spraya massvis med hårspray undertiden som du tuperar, då håller det bättre. När du har det tuperat och sprayat, platta försiktigt håret där du har tuperat det, då ser det inte frissigt ut och lägger sig väldigt "naturligt". Dra sedan ihop håret på valfri sida och kläm fast det med hårnålar (snyggare med hårnålar som har samma färg som ditt hår) och dra ihop håret till en sid-toffs. När toffsen är klar tuperar du den också *mycket* men låt bli att platta. Vänd sedan huvudet uppochner och spraya med hårspray - SIMSALABIM! Om ditt hår fortfarande ser tråkigt ut, ruffsa till det ordentligt!

Dagens planer

Ska alldeles strax kila till Sakkarias! Vi ska faktiskt gå till frisören bägge två! Han ska klippa snelugg jääätte mycket och jag ska bara få håret inpackat och fixat .. och juste lite slingor i luggen som vanligt.
Och seeeedan ska vi möta min kompis Cornelia, henne minns ni va? Hon är inte emo längre (haha) utan typ.. ja fråga henne själva :)
och sen ska vi uppdatera på min pojkväns blogg (han vill bara när jag tvingar honom o.o)

Ha det så bra bajsungar!


Buuuhu ser mycket kortare OCH tjockare ut på bilden än vad jag är egentligen.. är faktiskt 1.60 :@@ O.o
' sur min '

Det hänger på öronen? *thehe*

Har ni tänkt på att alla människor har så olika smaker när det gäller utseendet? Jag menar, jag kan gå runt och tycka att en tjej i min skola är superduper söt, så säger någon att "du-måste-skoja-har-du-inte-sett-hennes-lalalala-och-det-och-det?" ..
Ja ni förstår ju själva vad jag menar.
Såhär ser mina "dröm-ideal" ut när det gäller tjejer (låter som jag är lesbisk HÄHÄ, njae men jag menar ju typ hur jag själv skulle vilja se ut!)

1. Ansiktet (det viktigaste)
Ljusgröna eller ljuslila ögon *Jooo man kan visst ha lila ögon :@@@@*
Inte för liten näsa! INTE för svensk "uppåtnäsa".
Stora ögon.

2. Kroppen (det näst-viktigaste)
Smal. Väldigt smal. Mellan lång. Små tuttar * A-kupa * Lite synliga revben. Smal midja.
Typ.. liten och gullig.

3. Håret (ändå ganska viktigt)
Långt!!! Verkligen långt.. typ nedanför-revbenen-långt.. snelugg * emolugg som går ner i ansiktet *
Blont eller svart.

4. Övrigt
Små tuttar som sagt, fina och öppna ögon, smala armar.

Hmmh.. håller ni med mig nu, eller är jag helt ute och cycklar? ;)
Är med Sakkarias-my-love!

Sitter (öhm, ligger?) här med älsklingeeeemmn * Sakke slår till min hand, 'puss puss'.. låt mig blogga, tack! *
och ja iallafall, vi är fortfarande tillsammans, ja! Ingen av oss har varit otrogen, nej! Han våldtar mig bara ibland, neeeeeeeej!?!? :3
thihi, skämtooosido! Vi ska iallafall sova alldeles strax, och vi befinner oss just nu på hans rum... i hans säng, den är ganska ful faktiskt! Med nalle-puh lakan *HAHA*, ja allvar han har det..! Töntis<3. Iallfall... vad var det jag skulle skriva nudå? Haha blir lite avbruten typ hela tiden.. ;) .. vi är inte normala... men ja.. 
Vi är inte normala som sagt.. Hmm vad mer..
Jo juste! Det är ju skolavslutning imorgon, som ni säkert redan vet (hehe, inte det?) så jag önskar er en bra avslutning och samtidigt en bra början på sommarlovet!


Alldeles nyss.. hmm ni skulle inte vilja se bilden utan cencur (tror jag o.o)

OCH  ETT LITET MEDELANDE TILL MIN PAPPA! ( jag vet att du läser min blogg papi.. )
Hej pappa, Amelie här!! Jag mår bra, jag lever, jag har ätit, jag har hälsat till Sakkarias föräldrar, dem mår också bra, jag ska sova här idag, nej vi ska inte sova tillsammans, ja jag har kondomer om det skulle hända något, ja jag ska vakna tidigt imorgon och komma hem vid överenskommen tid! Älskar dig. Godnatt!Förklarar mig

Hej allihopa!
Jag har inte gått och blivit deprimerad, åh nej! Men det är bara så sant, jag är hellre dum och pinsam, än smart och olycklig (för att inte tala om uttråkad..?),
hmm, jaja. Nu fattar inte någon ett smack av det här, det är bra - för det angår bara mig och en till person.
Men jag ska förklara mig, iallafall lite! Jag känner bara att det finns människor, som jag älskar. Jag bryr mig om dessa.. om jag skriker på någon av dem är det bara av omtanke och kärlek. Ibland är jag hård. För hård.
Men som sagt, det var inte min mening att såra denna personen, och jag hoppas att han kanske läser detta och förstår, hur dumt det som hände här om dagen var.

Jag är kär, förstår du? Jag älskar dig! Jag orkar inte ligga uppe hela natten och gråta över dig längre. Det klarar inte mitt hjärta av, jag lovar - det gör ooont! Så. Nu har jag sagt det. Den här gången är det annorlunda, den här gången tvekar du på mina ord. Jag älskar dig. Ändå.


Jag vill vara pappas lilla flicka - igen!


Jag vill tillbaka. Jag vill inte vara här.
Varför går det inte att glömma alla bekymmer? De kommer ju tillbaka om och om igen.
Åh vad jag vill vara 11 år, blåögd och en misslyckad blandning mellan emo och fjortisstilarna. Buhu, take me back to my sweet dreamworld.
RSS 2.0