Ta ingen skit, tjejen!

Nyligen var jag inne på en blogg där en kille hade skrivit om tjejers utseende. Alltså, tjejerna skickade in bilder på sig själva och han fick avgöra om dem var "hot or not" (mina egna ord). Han skrev bland annat vad dem skulle förändra på, till exempel färga håret mörkare, använda mer smink och börja sola solarium. Allt detta gjorde mig otroligt upprörd. En massa tjejer skickar in bilder till honom, varje dag! Jag kan dock inte påstå att hans val var särskilt rättvisa. Jag menar, det är inte så ofta att man verkligen ser personen som den ser ut i vardagen på bild. Han hade till exempel kritiserat tjejernas stilar, frisyrer och ansiktsuttryck. Till vissa skrev han att dem är perfekta, och anda valde han att kalla "dagens värsta". Jag kan tillägga att varje tjej som hade skickat in sin bild till honom var söt på sitt sätt. Alla har en egen stil, men den killen försökte dra alla tjejerna över en och samma linje.
Jag själv sitter här och undrar vad det egentligen är ni håller på med.. alltså, har ni ingen stolthet alls i kroppen?!
Så jag bara ber er alla mina söta läsare, visa respekt, visa respekt till era medmänniskor, men visa framförallt respekt till er själva! You are beautiful, no matter what they say!Helgen har varit toppen!

Hej mina älskade festare! Eller, har ni festat i helgen? Det har jag! Men icke sådanna där fjortisfester, som ni nu förmodligen tror att jag menar, nej, jag har på min kompis mammas 50 års dag. Och oj, oj, oj.. ni skulle bara veta vad stort och vad feeeest det var! Haha, himla roligt alltså. Verkligen ALLA Stockholmare jag känner var där. Ni vet dem ifrån dem lite "finare" familjerna. Haha nej jag bara skoja. Men det är ju inte alla som har råd att göra en så stor fest varje gång man fyller år (särskilt inte om man är vuxen.. eller hur?), så ja, det var mest lite rikare familjer där. Men kul var det! Festen var i deras villa, men innan så hade Cicilia (dottern till mamman som fyllde år) en förfest för några särskilda inbjudna. Mycket skoj det alltså, och jag har en krypande känsla om att den här festen kommer vara på människors tungor ännu ett tag till. Du som bor i Stockholm, innerstad, du missade väl inte det här?;)


Förfesten (icke allvarlig posé dåe..)
Outfit:
Prickig klänning; H&M speciall beställning
Jeanskappa; Christian Siriano
Svart nagellack; ?
Drink; Sugarbaby
Tunnt skärp; Gina Tricot

(nej mitt hår är inte mörkare där uppe, det är bara blixten som spökar..)


Innan festen hade börjat. Ser ni att alla "männen" har smockings på sig..?


Ja, nu vet ni vad jag har gjort. Jag kan gissa på vad ni har gjort; Saknat mig..? =)
* Hehe, you know I love you! *
Puss babys!<3

Och priset på årets mest fejkade bloggerska går till..

.. K*ssiekatten her self!
Jag kollade in hennes blogg nyss, och såg att stackarn ska operera näsan också.. hmm.. plastic-is-not-always-fantastic K*ssie! Men jag har förstått att den här bloggerskan tror, att man bara kan vara snygg om man opererar sig.. hon har alltså fyllt på läpparna med rumpfett hundraelva gånger, opererat in rumpfett i brösten och opererat in rumpfett i kindarna! Öhum? Och hon kallar sig smal...? Hon har kanske 100 gånger mer fett i sin kropp än en normal människa har.. bara det att hon själv har valt ställen att placera fettet på.
Jaja, inte nog med det, K*ssie ska också operera bort sin näsa.. japp, ni läste helt rätt! :) Eller ja, lite av den ska hon väl ha kvar, såklart, men kanske blir det en halvnäsa som K*ssie kommer att gå runt med framöver? Vem vet, vem vet.
Jag själv vet att den här "ytterst" mogna 20-åringen läser min blogg, så jag tänkte chockera henne med en bild längre ner.


Sådär ja, här har vi en bild på mig (till höger). Söt va? Jag har för mycket självrespekt för att ge någon betalt för att dem skär upp mig med en kniv.. vilket tydligen inte K*ssie har. And that is pretty bad.. hon kommer nämligen att ångra sig sedan! =)


Not really a naturalbeauty?

Jag är tillbaka!

Jo, det är sant. Nu efter en månad är jag tillbaka.. inte bara hemma, utan jag är tillbaka och bloggar igen! Jag orkar inte dra historian om varför jag inte har uppdaterat (men berättar så småningom), men jag är glad att jag fortfarande har er läsare! Puss puss och vi hörs!
Jag älskar er gullungar. <3


RSS 2.0