Okej, så ni som fortfarande inte tror mig

angående förra inlägget. Jag lägger upp några bilder som jag hittat på den här tjejen, och låter dem tala för sig själva.
alla dem här bilderna är gamla men however så får ni nog ett intryck av hur hon är egentligen bakom sin fina lilla fasad!

Dagens diss!

Tänkte bara dissa en tjej som så många andra (kenza, foki etc etc etc) sitter och spelar helt oskyldig på hennes blogg. Hon skriver allt med perfekt stavning och slänger bara in perfekta bilder på sig själv där hon ser fin och fixad och perfekt ut. Alltså motsatsen till en skandalbloggerska, men idag slängde hon in världens horinlägg som avslöjde hur hon egentligen är! Hon har satt på min kompis POJKVÄN, mitt ex och flera andra killar har legat med henne, och ändå säger hon att hon är en oskuld varje gång till sina pojkvänner. Hon har en pojkvän just nu, som är skit ful och som hon bara UTNYTTJAR TOTALT. Mina läsare måste förstå att jag behöver skriva ut det här och skiter fullständigt i om hon får extra läsare av mig eller inte, har ni vett i skallen så stannar ni ju liksom inte ändå!
FUCK YOU YOU FUCKING WHORE!!!

Utseende är inte allt eller hur, och om ni har någorlunda mycket vett i hjärnan så förstår ni att denna tjejen är en riktig bitch! Jag är inte en person som skriver om andra människor och när jag väl gör det så har jag alltid en anledning!!! Usch vad sur jag är nu när jag för första gången gick in på hennes blogg och insåg att hon spelar så pryd och trevlig.
FUCK YOU!


melodyi.devote.se

melodyi.devote.se

melodyi.devote.seUPDATE: Nej jag är inte avundsjuk. Har lugnat ner mig lite nu och tänkte berätta ännu närmare vad den här tjejen alltså har gjort i mitt liv. Hon har legat med min allra bästa kompis (ni som följer min blogg vet ju vem) pojkvän när dem fortfarande var tillsammans... dagen efter berättade han det för henne och sa att de båda var fulla, men sanningen är den att det bara var han som var full, hon var nästan helt nykter och hade bara druckit några cider. Förstår ni vilken hora hon är? Jag tycker synd om hennes pojkvän eftersom hon inte älskar honom på något sätt alls, hon är otrogen mot honom varje gång hon får chansen. Believe me!
XOXO, Amiepie

RSS 2.0