Messy VS Perfect

Heyo guys! What do you think... messy hair VS perfect fixed? Vote! ;)

VS
One of my favorite models, the beatiful Kate Moss!
I couldn't find any better pictures of her with her messy hair... :( But I know that there is a lot of them...
on the picture above she has kind of more wavie hair... right? :-D
XOXO, AMIE

Skolavslutning

Nästa vecka får vi skolavslutning. Egentligen ser jag inte fram emot det alls, faktiskt. Kommer att sakna kompisarna, en del lektioner... och att ha rutiner. Jag är ju som sagt en riktig pluggis, med en förhoppningsvis lysande framtid framför mig! Jag skulle aldrig i livet sätta bloggning, modellande, dansande och andra småsaker framför studering. Aldrig! Jag vill leva ett liv som tjejerna i Sex and the city gör, få jobb som gör mig rikare än gänget i Gossip Girl. Det är så min släkt är. Självklart ska jag bo i New York när jag blir äldre, vart annars?
Aja.
Nu när skolavlustning är här och så... så tänkte jag att jag absolut måste vara snyggast av alla! Haha! Därför tänkte jag mig att jag skulle ha på mig en mörkblå spetsklänning (kan ju tyvärr inte visa vilken, vore ju tråkigt om mina klasskamrater såg det, inte sant?), militär/gubb kängor i brunt "skinn" (ni vet...?), svarta strumpbyxor. Till klänningen ska jag ha ett svart lackerat bälte (RockNRoll, bitches!)
Och håret... det ska nog vara platt... och helt perfekt. Sen kanske lite sotade ögon till det? Eller någonting annat... kom med ideér, tack! :)
P.S: Rött läppstift till det, in or out?XO XO, Amiepie.

RSS 2.0