Hate is a strong word, but I really really really don't like you.

Nu har jag kört runt 100 partier av sanning eller konka A LÁ Casandra Holst. Det vill säga. Regel nummer ett: KONKA GÖRS DIREKT. och regel nummer två: don't hate the player, hate the game!;)
Haha. Men vi släppte verkligen loss, har gjort ett och annat som jag aldrig skulle stå för annars. :) Men åter igen så gäller regel # 2, LOL.
Det roligaste var nog när Fredrik och Mia skulle hångla. MAAAAAAH! :D

Idag är jag sarkastisk. Jag lovar. Allt jag har skämtat om jag folk missförstått, och jag har fått ett och annat getöga. Happ. Då kör vi på ironi imorgon. :) Och onani ikväll!
Förresten ni vet den där låten, "Hey där" med Byz? Den är IN MY HEAD! "Hey där, men ska du gå?? Säg mig var då, vi kan ta sällskap... nanana..."
Förresten, igår natt var jag så kåt att jag inte kunde somna. Men det gjorde jag tillslut ändå. :)
Men ni vet vad man säger....... ÄSCH. NEJ GLÖMT. :D Förresten... I DON'T LIKE BIG BOOBIES. :( Jag vet inte vad det är med mig. Jag vill ha storlek AA... och jag har ungefär B just nu. Operation? Tsss aldrig. Never. Ever. NEVAHHH! Men små bröst är verkligen snyggt och sexigt, små men fasta! Mmmmmmmmmm. Nej jag tänder ju inte alls på bröst men jag tycker verkligen att små bröst är fräschare på något sätt. Samma sak med lår. Dock är dieter inget för mig, eftersom min vikt inte påverkas av hur jag äter. Idag åt jag 3 bigmacs för att jag var hungrig. Dock är inte detta det bästa heller, eftersom det inte är hälsosamt. Nåja. Nu ska jag spela lite gitarr och sedan äta en hel citron. Jag älskar citroner, jag är beroende! De flesta tycker att detta är mycket oatraktivt. :) Men det är det inte, *jag är sexig jag lovar*.
PFFF. 


HEEEEEEEERRÅ HERRÅ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0