Swearike

Sverige gör mig så depremerad.
Grått väder "OOOOOOOOOOOOJ så synd då va, men imorgon va, då blire sol då va..."
Fiket "Ta en bulle var nu barn"
MAN BAH MENNNNNNNNNNNNN. Jag är spontan och älskar att känna mig fri, Sverige är som en bur för mig.

Vi tjejer...

Vi tjejer lär serriöst vara de märkligaste och desperata varelserna på jorden vid vissa tillfällen. Liksom vi kletar på massor av skit i ansiktet för att se bra ut, klär oss i omänskliga skor med en pinne som gör oss längre, använder nånslags tråd-trosa som gräver ner sig i röva på en... vi använder en bh som förvandlar våra hängpattar till kuddar att ha under hakan med mera. Sedan kommer det fram en uberlycklig kille på klubben och tar lite på våra ben, nej men då du! Då slår vi till han på käften så han somnar och aldrig vaknar upp igen. Liksom what? Vem sönder stylar vi oss själva för, egentligen? Kom inte och säg för min egna skull lalalala, ingen och då menar jag ingen kan tycka att det är så vääääääldigt skönt att ha en stålbh, tråd i röven eller käka diareé-framkallande-piller dygnet runt.
Jag kom nyss på mig själv att googla "vilken läppglans smak gillar killar bäst?" LMFAO, HAHAHA. HAD TO LAUGH OUT SO D*MN HIGH! Tha fuck liksom?
Anyways. ^^ böööööööh, sometimes we just try way too hard.
"... More powder? Foundation? Am I pretty enough?"
Btw. Har ni svårt att ta skillnad på de engelska småskitorden "to" och "too"? Såhär lärde jag mig hur man stavade rätt, nämligen den här fräsiga ramsan:
Too drunk to fuck.

Såja, nu lär ni er för en gångs skull, tycker jag!;)
XOXO, Amelie

My pussy hurts

Hej alla! Vad har jag egentligen gjort hela dagarna förutom att haft sex, druckit svart kaffe, festat, läst dikter om döden och rökt?

Where did the good girl go?

Well hello there, lady Irony.

Fick nyss för mig att läsa bloggar, vilket inte har gjorts på sjukt länge. Största chocken fick jag när jag kom in på FOKIs blogg, där hon har lagt ut bilder på sina string trosor. What? Haha. Foki med 7-12 åriga läsare lägger ut bilder på sina underkläder? Den idén har ju inte ens slagit mig, ännu. Jag vet inte hur det var för resten av hennes så kallade läsare, men själv fick jag flera bilder i huvudet som jag helst inte skulle vilja se. :)

Nåja, that was quite a fail, if you ask me! 

XOXO, Amelie

I'm so ugly.

That's okey, cuz so are you.
Hejsan alla ni fina människor. Vill bara uppmuntra er att inte spy upp era middagar, skära er, gråta över killar (note till mig själv där), inte plastikoperera er och fortsätta att vara så underbara som vi alla är innerst inne! Okey? Deal.
I like it, i'm not gonna crack.
I miss you, i'm not gonna crack.
I love you, i'm not gonna crack.
I kill you, i'm not gonna crack.

Braids

Imorgon ska jag ha flätat hår på jobbet. Kände att det vart ett stort skrikande K på föregående mening. Det är iallafall väldigt fint med flätor, när de är gjorda på ett snyggt sätt, tycker jag. För att undvika den barnsliga looken brukar jag ruffsa till lite i håret, och låta luggen samt några slingor få fladdra fritt. Undvik dock att ruffsa till håret för mycket om ditt hår är frizzigt eller slitet, för att undvika fjortislooken. Om ditt hår är torrt och slitet så bör du satsa på att använda lite wax och silkesdroppar i längderna istället, för att det "lugnar ner" ditt hår och gör så att det ser mjukare ut.
Annars så tycker jag att det är superhett med välplattat och glansigt hår. Men snälla tjejer, tupera inte.
Tänk mer åt Gwyneth Paltrow hållet.

Don't hide yourself in regret

Hej! Jag är trött. Mycket trött. Hejdå!

Kommentera gärna, jag är "online"

Om det är någon som läser detta precis i denna stund kan denne kommentera, jag är här. :) Så passa på med frågor och allt möjligt på bloggen. :)

Gamla bilder

Bästavän



Bästis & jag (fy, så gammal...)





Jag i lugg






London! :)



Det närmaste jag kom i min fjortisperiod (att rulla upp linnet var obligatoriskt, annars syntes ju inte navelpiercingen)



Jag och Cornelia...... saknar!



en bild ifrån Casandras blogg... tror jag. Jag till höger iallafall.



Min pojkvän, så fin han är va? <3



Jag, smygfotad på fyllefest. :)



Sjukt snygg... Trodde. Jag. Att. Jag. Var. :)



Haha, flummiga Cassie i farten... Hon är på språkresa just nu. I miss you...



??????



Casandra och jag hade bloggfajt. :) Då kom dessa bilder upp på min blogg... heeeelt oväntat.



Bästis och jag. :)



Suparn nr.1 Amelie Diamond



Sådanna här outfits började ploppa fram. Vem trodde jag att jag var?

Och så sist men inte minst. My bad romance.







Bli aldrig kära på semester. I allafall inte i en idiot. 'Cause he's only gonna break break your break break your heart. Tur att taturingen var henna, som smälte bort och försvann in i blodet efter ett tag! :-)

PÅTAL OM SIST, MEN INTE MINST:







HAHA, ni får ta och ursäkta mig! :) Men man bör tänka på att bilder på internet aldrig försvinner. :)
Sist men inte minst, hehe, någon som kan få triss i det?




Baby, you were born this way

Njae, det där med att blogga på engelska kanske inte var den roligaste idén som någonsin fallit mig in. Men är fortfarande inte helt säker, vi får väl se *mina svenska tvek-rötter tar över*! Jag har iallafall nyss jobbat färdigt, slutade klockan två och nu är den redan 33 minuter över 2 (när hann den bli det? Jag fick ju skjuts hem...) jag ska iallafall in till stan en sväng igen, och fixa håret hos min frisör. Har låtit mitt naturliga hår växa ut och inte färgat det på evigheter, nu skall det hela slingas (efter en hårkvalitékontroll och lite diskussion) och toppas!:) Kalas kul, tycker jag, eftersom man alltid känner sig så fräsch efter att ha varit hos frissan.
Nåja, vi höres!
Hey guys! I decided to type in swedish... atleast for now, but we will see... if there is many of you who wants me to type in english I could do that aswell. Everything for you babys! :) I'm on my way to my hairdresser, who will highlight my (right now) natural blonde hair (fake it 'till u make it?) and I hope that I will be pleasured with the result.

Take care every body!
XOXO, Amelie



En gammal bild som jag hittade på mig själv som brunett, snyggast i brunt eller blondt hår? Jag tycker blondt, brunt känns bara för mycket för mig.

Baby I might make you feel so good tonight!

Heyyo guys! ;3 I'm on my way out to a party, but not the usual kind of party... it's my fathers cousins birthday, and he will have a huge fiesta and I guess that I might see half of the town there. I think this will be fun, and if not, I have my adorable dress to show up - and I will enjoy it a lot.
Tomorrow I will start my last week at my summerjob. Where do I work? Pfft, that will stay secret for now. ;)
See you later everybody, have a great Saturday (I mean Sunday) evening and night!
XOXO, Amelie

Blog in english

I'm doubing about to type everything in english on my blog insteed of swedish, I bet I would be the first blogger in Sweden who aint using google-translate etc. My english is actually as good as my swedish is, and sometimes I think in english, but talk in swedish. I think this may be a quite idea, since more people around the world could read my blog, and you guys would improve your english by reading my amazingly smart sentencies (bahaha!)
But the main reason for this is that I have some really great friends outside Sweden, who I would love to type for in my blog. How does this sounds to all of you guys? Would you keep reading my blog, or quit? :)
Take care, XOXO, Amelie.


Läsarfråga

"Vad gör du för att känna dig riktigt fräsch? Typ steg för steg... vore kul å veta! :') Kramisar från Melinda!"

När jag vill känna mig riktigt, riktigt fräsch, så börjar jag med att tappa upp ett skumbad, lägger in en olivolja i håret lite innan jag sätter mig, och lägger även på peeling innan jag går i badkaret, väl i badkaret brukar jag köra på ansiktspeeling / ansiktsmask och sist efter att jag har tvättat mig så sköljer jag av hårmasken med schampoo, och balsom. (Balsom sköljs av ganska snabbt med kallt vatten, för att ge extra glans till håret) Efteråt smörjer jag in mig med kroppsolja (min favorit är en lotion med sandelträ), efteråt plockar jag brynen och kammar håret, sedan får det självtorka. Har jag tid och lust så målar jag även naglarna och tånaglarna, skrubbar hälarna och smörjer in med hand + fotkräm. Efteråt gäller det att inte tappa lusten och ta på sig snygga men behagliga kläder, en lätt makeup och om det är behövligt, en snygg hårstyling. Hårprodukter som är "leave-in" är ett måste för mig, jag brukar satsa mycket på sånna där silkesdroppar, och även andra utslätande och glansgivande produkter. Ett big no-no enligt mig är hårsprej + tupering. Nej och tack på det.
Blev en låååång och säkert tråkig text, hoppas ni orkade läsa (tänkte skriva det hela stegvis, men blev knasigt. Så jag körde på en sånnhär halv flummig text a lá Amelie istället.) =)











Vilka är era bästa skönhetstips? Vi tjejer måste dela med oss, vet ni. ;)

XOXO, Amelie

Stopp ett tag.

Vad har jag gjort för att förtjäna dig? Du är ju helt otrolig.
Säger bara som alla fjortisar gör. I love you Sakkarias.
Nu blir det ut och träffa en helt awesome flicka, som är... totally awesome helt enkelt. ;3 Vi höres!

XOXO, Amelie

We belong together

Sakkarias här. Det trodde ni inte va? Vi är faktiskt back together again. (: Och det är jag glad för, Amelie är nämligen den enda personen utanför min "släkt" som jag riktigt saknar när hon är borta, den enda som betyder så otroligt mycket för mig. Min underbara älskling, jag äääälskar dig. Totallt älskar dig. Du är bäst! <3

Utomlands är jag vild och galen

När jag är utomlands hånglar jag med främlingar, när jag är i ett varmt land där havets vågor påminner mig om att leva varje dag som om det vore min sista, då satsar jag allt. Jag är inte rädd, I will survive. Utomlands kan jag gå i bikini utan att skämmas, wherever - whenever. Utomlands är jag kåt. Där gör jag det ofta. Utomlands lärde jag mig att kyssas. Mmmmmmh.

Ingen på denna jord.

Några sanningar som gör mig mänsklig.
- Jag är singel, och så länge jag vet är det ingen kille som har försökt att få mig heller, och det är bra. LET ME BREATH!!
- Mitt hår är risigt, så jag har bokat en frisör tid på måndag.
- Jag lyssnar på olika musikstilar, även gamla låtar.
- Min kamera har just pajjat, och jag är för lat för att köpa en ny.
- Mina naglar är inte alltid fixade.
- Jag börjar få panik. Sommaren får inte vara slut än. Snälla Snälla Snälla. Måste. Utomlands. NU.
- Jag sommarjobbar.
- Jag skulle bli ledsen om någon sa att min näsa var för stor, för bred, för liten, eller för ful. Helt enkelt. Näsan är mitt enda komplex... gillar inte näsor, de är ansiktets mittpunkt, och de är aldrig perfekta. Inte på någon.
- Jag redigerar mina bilder. Inte alla dock.
- Jag har inte alltid rena underkläder.
- Ibland får jag ryck, damp, och allt vad det heter. Då skriker jag tills det känns som att min hals blöder. Men blodet är osynligt. Det rinner inte iväg. Det bara är där.
XO XO, Amelie.

WOW.

Ni läser tydligen fortfarande min blogg lite dag för dag... tack så mycket för det. <3 jag vet att jag inte har uppdaterat på femtiotusenmiljarder år. Jag vet.
Men fortsätt besöka min blogg. <3 för det får mig faktiskt att le. Ni är söta.

They wont know who we are.

..... mycket har hänt, lite har skrivits, och mycket har ändrats. Jag är förändrad. Världen förändrade mig. 
Jag ska börja blogga igen. :) Och avslöja en hemlighet... när jag orkar. Idag orkar jag inte. Idag är jag trött. Idag är jag en nolla.



"When I look at myself in the mirror, I always close my eyes. Let me be in peace, fucking shadow, fucking horror. Stay away."

XO XO, Amelie.

RSS 2.0