Me like & Please not!



1. Olika nyanser i blont hår - det största "failet" en blivande fejkad blondin kan göra är att färga sitt hår hel vitt / hel gult. Som ni ser flickor, så har naturligt blont hår (även om det är mycket lust) olika skiftningar! Håret ser levande, blankt och ännu en gång, levande ut! Me like olika blonda nyanser i håret.

2. MTV - the hills, the city, MADE.. you name it! Det går alltid bra program på MTV. En räddning i TV-världen helt enkelt! Me like Music TV.

3. Snälla killar - finns det något sötare än snälla killar? Nej precis! Bad boys out, and cutiez in! Ska jag vara ärlig så måste jag erkänna att jag tänder på snälla killar! Liksom, naaaw...
men jag har pojkvän, så inte ens snälla pojkar kan fånga min uppmärksamhet just nu!;) But still, Me like snälla killar!




Fjortisar - oj oj, så pinsamt säger jag bara. Till alla mina små bloggläsare, vill ni synas, så syns då på ett snyggt sett! Kritvita läppar, bajsbrun hy (+ en fet kontrast med dem vitbleka brösten) och skog i håret är ute.. det är mer 2005-06.. haha! Så ni små sötnosar, våga vara barn! Jag lovar er, man växer upp så snabbt, så ta chansen att vara barnsliga och gulliga när ni ändå är 12, Please not på fjortisar!

Solarium - usch vad jag äcklas bara av att höra namnet, jag är verkligen FÖR att det ska sättas 18 års gräns på denna cancer-framkallande-kropps-rosten! Fräscht o vara brun tycker ni? Men inte så fräscht att rosta sin kropp + få cancer vid 30 års åldern! Lita på mig, ni kommer att ångra er! Please not för solarium!

Skvallerbloggar - oh please, hur trött blir man inte på dem? Jag menar, skvaller om kändisar är kul, men skvaller om okända bloggare, SOM ÄR PRECIS VANLIGA MÄNNISKOR, inte rikare, inte snyggare, inte häftigare, det är tråkigt! Please not på er skvallerbloggare!


Bildbrist

Hello sweethearts!♥
Hur är det med er alla idag då?
Själv har jag det jätte fint. Jag har ägnat dagen åt att handla med mamma och pappa, vi åkte bil till Ica och köpte mat och annat till hushållet, thihi, senare gick mamma och jag till Bikbok och andra affärer och shoppade allt som kan tyckas vara onödigt, men kul.
sen har jag funderat på vilken systemkamera jag ska köpa, vill ha en riktigt bra! Så vet ni någon så kan ni tipsa, cas I'm suck on this.. och priset spelar ingen roll, pappa betalar!
Men så länge får ni enjooooooooy min bildbrist!
Nu ska jag kila ner och vara pappas lilla flicka, thihi,
Men sköt om er, puss puss!


Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sen, så har bara hunnit äta frukost med familjen och prata igenom några grejer. I min familj ska alltid måltiderna vara "perfekta", enligt mina föräldrar kan man inte äta en person i taget, eller äta sin egen mat, utan alla ska vara samlade och äta något tillagad, det ska alltid vara fint dukat och gärna stå blommor på matbordet. *Suck*, haha nej men, det kan vara riktigt mysigt faktiskt! :)
Planer för idag då?
Jo visst! tänkte ha en liten "spa-dag" idag, dock hemma eftersom jag inte hittar något bra ställe som är öppet idag. Så mamma tar fram alla sina skönhetsprodukter, och det är alltså många haha, så ska vi trixa lite med utseendet, sen tänkte jag att jag ska njuta av vintern ett tag till, medans det ändå är massor av snö ute, så ska nog höja mysfaktiorn till max med varmchoklad, citronkaka, filtar och film framför TVn ikväll!


Små tuttar är nice!

Heej älsklingar! Jag kom visst hem tidigare än vad jag hade räknat med, jaja, toppen! Då hinner jag få ner mina tankar innan dem rinner bort - höhö.
Jo det är nämligen såhär, att jag äääälskar små boobies! Jag tycker det är snyggt, och jag skiter i vad ni killar säger, hallå, vill ni ha kuddar så åk till IKEA och köp där istället! Men låt våra tuttar vara små och perfekta! Usch det värsta jag vet är fett på brösten, iuuuue jag spyr bara jag tänker på det!

Jaja, det var det. Känner mig otroligt sur just nu, vet inte varför, men det var väl för att någon äcklig kille på festen hade pratat om sommaren "Blonda flickor med stora bröst, förresten, skit i hårfärgen! Bara stora bröst duger, jag blundar ändå när jag knullar!" hade han sagt. Usch, jag mår illa...



Kolla Mary-Kate! Kooooolla, modell, kändis, snygg, och noll tuttar.. eller okej, inte noll, men inga äckliga fettberg som hänger där, usch, usch, uuuusch!

Så jag säger det bara, ni tjejer som blev kallade för "plankor" förut, nu är det slut på det! Det är sånna tjejer som dem vill se i modevärlden, "plank-tjejern" blir modeller, dem med bröstfett bantar!
HA-HA-HA.. suck on that boys.
Oj nu låter jag otroligt sur :s , undrar varför? Nej men jag blir irriterad, på killar som tror att våra bröst är kuddar/madrasser (?!).
Jag ska nog göra ett jätte långt inlägg för just er pojkar, så att ni får lite vett i hjärnan..
Jaja, ta hand om er flickor, och kom ihåg att aldrig låta i*ioter som den där äckliga killen kränka erat självförtroende!
Mullig & gullig = HETT, du blir en perfekt killmagnet!
Formig som ett päron = Passar perfekt till fruktsalladen
Äppelfiguren = MOTION, motion och vila, kämpa på för att bota fettman, men så länge som hälsan duger så kan man ju vara nöjd med sina kurvor
Smal som en planka = Ta ingen skit, kolla in tjejerna på Victoria's secret, hur beskriver man snyggingarnas figurer på annat sätt än just plankor!?




Kvällens outfit!

Sådär ja! Nu är jag och Mikaela ombytta, det blev inte några speciella kläder idag, kan ju vara mysigt att bara vara lite lättklädd för en gångs skull också! Förresten har jag ju ingen att klä upp mig för, jag älskar ju mig pojkvän! ;)
Hoppas vi inte fryser ihjäl bara, brr!
Men kvällens outfit blev alltså:
Lila topp
Vita shorts
Nylonstrumpbyxor
Armband i guld

och håret sen, har jag fixat med äkta löshår, plattång, spray och glansspray!

Om ni undrar vad vi ska göra så ska vi på hemmafest! Som förr i tiden ;), kul kul!
Hoppas att ni får en trevlig fredag kväll nu, packa ner kondomer i väskan babes!








Friday

Hejsan svejsan gullungar!
Idag är det fredag och jag kan inte bstämma mig riktigt för vad jag vill göra.. hmmm, festa med tjejkompisarna, dega hemma i soffan, träffa pojkvännen, shopping, spa..? Nej men ärligt talat så tror jag att jag ska ta och ringa some partypeople och så ska vi ut och röjja! Det var ju riktigt länge sen sist!

Förresten, jag har äntligen örjat umgås med barndomsvännen Delilah igen! Trevligt va?! Det är så tråkigt att förlora nära vänner, så jag är glad att jag har henne igen! ♥
Haha, här är en bild från förra veckan, på mig och miss sunshine! Jau, vi filmade lite i hennes pappas bil, ni som läser Dellies blogg har nog sätt det videoinlägget!



Jaja, vad har ni för planer för idag?:)




Hejsan hejsan ..

Jag är fortfarande sjuk, så stannade hemma idag också. Sakke sov över hos mig, så det var jätte mysigt!
Hihi, igår kväll blev det liiiite pluggande, och en hel del snack, och sen myste vi framför en film och chips och läsk dock minns jag inte hur den filmen slutade och chipspåsen är oöppnad, och jag behöver nog inte berätta varför :$ ;) ! Iallafall så gick han till skolan sen, tiiidigt på morgonen, och jag fick en puss på pannan hihi.'

Nu ska jag fortsätta sitta i min sköna säng och titta på film på min lilla laptop! TÄÄÄNK om ni skulle sett mig nu, gaash, ruffsig knut i håret, pojkvännens t-shirt, osminkad och tjocka raggsockar på fötterna, haha! Dock är jag fortfarande sötsöt! Ni får ha det så bra, så ska jag se till o krya på mig!
Puoowsh!



Pojkvännens blogg

Hej! Nu sitter jag och väntar på Sakkarias, han ska komma till mig så ska vi plugga och göra lite annat, myspys.. ;)
Men iallafall, besök hans blogg. Readtearsdontfall.blogg.se!

Dagens vill ha!



Idag är det måndag, och jag är sjuk, gissa vad jag gör? INTERNETSHOPPAR, (ofc?) på lush.se .
Har beställt produkterna ovan, shampo för blondiner, havssaltspeeling och smoothie duschcreme, och även
en massageolja som luktar & ser ut som choklad till min älskling Casandra<3. Hihi, så kan ju hon och hennes pojkvän mysa lite nu efter att hon har stressat ihjäl sig med skolan..

Aa, det var det! Men måste bara tipsa er lyx-älskare hemsidan lush.se! Perfekt sätt att få provsmaka på hur det är att vara mig! ;)


Förändra håret

Nu till våren har jag lust att förändra håret, men jag vet inte hur jag ska ha det?!
Jag har haft mitt hår nästan hur som helst.. men just nu har jag det naturligtljusblont med askblonda slingor.



Men jag funderar på att färga underhåret svart, skulle det vara snyggt?
Har ju haft svart löshår ett tag, som på bilderna nedan.





Eller så kanske, kanskeeee, jag ska färga det blondare och klippa upp det, som jag hade i våras/somras.



Help me! Innan jag får adrenalinkick och färgar hela skiten brun igen.. (haha)
Aja, en sak är säker, jag är skitsnygg som blondin!
Hoppas nu bara att Pissiemjao färgar sitt hår gult / TRÅKIIIIIGT mörkblont, så att alla små fjortisar också gör det! Mohaha! ;)









Min pojkvän ska börja blogga..




Glömde skriva det viktigaste av allt! Min sötnos ska börja blogga!
Readtearsdontfall.blogg.se se men inte röra tjejer! ;)







En längtan..

Vet ni vad jag riktigt längtar efter? Det där lilla filmlivet, som tillexempel tjejerna på "The hills" lever, förstår ni vad jag menar? Solbränna, shopping, fest, goda drinkar, vänner, skitsnack, skvaller, hår.. ja ni vet!
Ungefär så är mitt liv på sommaren, men nu? Usch! Det stinker! Men snart blir det ju Kreta för min del! Blir nog riktigt, riktigt roligt!

Förresten, en kompis till mig frågade om jag och min nuvarande pojkvän har varit tillsammans i över ett år, och nej, det har vi inte! Dock finns det bilder på oss två tillsammans, men det är för att våra familjer känner varandra väldigt väl, så vi var kompisar innan vi blev tillsammans! :)



Kompis bild på mig och älsklingen i somras, när vi var på semester med familjerna tillsammans!
Som ni ser skrattade han till och med när bilden togs..



Vi två idag, förstår ärligt talat inte hur jag kunde leva utan honom..



Hej nya läsare <3

Åh, besöksrekord.. nize! ;)

Kul att ni har hittat till min blogg, fortsätt läs (a)!
Ameliediamond.blogg.se


Bilder som väcker minnen!

Hej världens bästa!♥
Jag kollade igenom datorn, och har bara lust att lägga upp några bilder som väcker minnen och känslor, gamla som nya, so here we go!


Kompis & jag, precis när jag startat bloggen!


Jag som mörkhårig, gaaammal bild!


Jag mörkhårig & pojkvän, ifrån vintras


Jag! Ser ni min söta rosa TV, lovely <3


Jag, fjortistid.


Jag & Cornelia, saknar <3


Gammal bild, jag & Cassie bästavän.


Min älskliiing<3


Jag dagen innan Moskva!

Förresten så mår jag mycket bättre idag, har pratat ut med min älskade pojkvän, och allting annat spelar mindre roll!
Take care, puss!











Dryg humör

Hej bloggen, och ni läsare! Kan börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, förlåt, sådär. Sen kan jag berätta för er mina älskade att jag är inte rätt person att skoja och ha kul med just nu! Jag känner mig otroligt dryg, sur och tråkig! Men det behöver jag faktiskt få vara! Känns tyvärr som att jag har subbat ett och annat idag, hela skoldagen var jag som ett vandrande åskmoln.. hmm, inte kul! Var otroligt sur mot min stackars lilla pojkvän också.. usch, jag kan inte ens vara snäll mot mig själv idag! :(

Varför känner jag såhär?
DET ÄR FREDAG OCH JAG SITTER HEMMA OCH SURAR.. hmm ja, folk har nog all världens tillåtelse att vara hemsk mot mig, Amelie drygaN Diamond idag.. haha!

Jaja, det är iallafall tråkigt att känna såhär, men jag ska vara hemma ikväll. Sitta med morsan framför TVn kanske.




Vet inte riktigt vad det här beror på, men jag skyller allt på sommarsaknan och solbrist!




Ge mig sommar (L)



Nu börjar jag bli pisstrött på vintern, sommar tack!? Aja, tur för mig att jag ska till Kreta snart snart ;D tre veckor med sooool vind och vatten... eller nej ingen vind tack!
Jag har lite grejjer jag måste köpa innan vi åker också!





Ja, lite av det som ska köpas iallafall, haha! Kommer shoppa sönder där på Kreta så att ;D! Åh vad härligt säger jag bara. ♥



HAHAHHAH

Öppnade nyss min mail, och hittade den här bilden.



Texten var ganska intressant den också,

"En gåta: Stockholmsfjortisar! Ledtrådar. HEEEEEJ BLOGGEN JAG ÄR PERFEKT, små bröst, Smeknamnen är Amiiiii och Cassiii"

Undrar vilka det kan vara?;o


Lär känna min pojkvän

Sitter hos min underbara pojkvän just nu, och han hittade några söta bilder på oss tillsammans, som är tagna nu under hösten/vintern. Varenda hundradelssekund med honom är underbar, men sötnosen vill väldigt sällan vara med på bilder, haha! Men iallafall, bara för att jag knappt nämnde honom i bloggen förut (pga att vi hade bestämmt att ha en relation utanför bloggen) så ska han få svara på några frågor precis nu när jag skriver det här! ;D
och till er läsare; Såhär tänker alltså en sjukt gullig kille ;) !
Okey, let start!

Hej främling! Du som är snygg, vad är det bästa med dig?
Haha, hej Amelie.. eeh, det bästa med mig är la att jag är så otroligt charmig att jag har en så himla gullig tjej!

Hur tycker du en bra tjej ska vara?
Sig själv! Det misstaget som många yngre tjejer gör är att dem spelar dumma, haha! Tror inte det imponerar på någon kille alls..

Jag är ju yngre än dig, tycker du att det funkar bra trots åldersskillnad?
Absolut! Dock har det aldrig funkat förut, alltså, hehe, du är mer mogen än vissa om man säger så...



Hallå där, säg inget personligt nu! Okej, tjejer - blonda med smink eller brunetter utan?
Svår fråga.. Smink kan väl kännas lite överskattat, särskilt om tjejen har för mycket... usch! Men jag säger nog blondiner med smink, bara för att blondies är så söta!

Så blondiner är snyggare än brunetter?
Sötare sa jag..

Säga "jag älskar dig" på första dejten eller inte?
Njaa, man ska väl säga det man känner, men skulle nog kännas konstigt om någon sa så till mig på första träffen, så nej.. vänta lite med att säga dem tre orden.

Väntade du med att säga dem orden till mig?
Jag älskar dig.

Sex då? Är det viktigt för att en relation ska fungera?
Äsch, alla killar vill ha sex! Men det betyder inte att det inte skulle fungera utan det. Man kanske kan pussas och kramas istället, haha?

Ska vi köra så från och med nu då?
...... *sur min*

Nej, nu tycker jag att du ska svara på mindre personliga frågor, eller om det kanske är mer, Pizza eller hamburgare?
Pizza.. nej hamburgare, nej men vaf*n! Båda!



Katt eller hund?
Kaaatt! Dem flesta män gillar nog hundar, men jag är en kattmänniska..

Berätta för mina läsare hur jag är när jag är riktigt jobbig!
Du är aldrig riktigt jobbig, för du är bara söt när du är jobbig. Men när du tvingar mig följa med och shoppa, det är så tråkig Am.. :(

Haha jaså, är jag egoistisk tycker du?
Absolut! Haha nej, det tycker jag inte älskling!

Ärligt talat nu, brukar du läsa Kissies blogg..?
Vems blogg?

*Suck*, aja, stör det dig att jag är bästavän med din lillasyster?
Nej? Jag och hon är väldigt tajta också, så att det är bara kul att vi tre kan umgås så mycket tillsammans! Som nu när vi ska till Kreta!



Är vi snuskiga du och jag då?
Eh hallå, jag fick väl inte svara för personligt eller?;) Jo men, om vi säger såhär, det finns lägen då det kan gå vilt, typ som i sän.. aa, och lägen då vi beter oss mer som .. ja, vi är lagom snuskiga helt enkelt! ;)

Mina föräldrar läser min blogg, är det okej att det står att vi är vilda i "sän.."? Hahah!
Det där kommer du inte skriva ändå så!

'


Vad är du riktigt grym på då Sakke?
Det här! Kolla den här bilden Amelie, snygg va? Fatta träningsverken efteråt.... oj det här kan misstolkas, lägg till bilden annars tror folk att jag är värsta peddobooi...



Okej! Det var allt! Sista frågan nu bara, vad ska vi göra efter att jag har stängt av datorn?
Du sa ju att dina föräldrar läser bloggen... vi ska dricka te! :)
______________________________________________________________

Jaa, det var det! På bilderna hade jag brunt hår som ni ser, jag färgade ju tillbaka det till blont för ett tag sen! :) Men vad tycker ni? Blondin / Brunett?


Jag ska på semester



Det här vet nog dem flesta redan, men i slutet av februari ska jag på semester till Kreta ! ;) Egentligen skulle Cornelia också med, men vi har glidit ifrån varandra ordentligt på senaste tiden. Plus att våra föräldrar inte har mycket kontakt alls. Men älsklingggg Cassie och hennes familj ska med! ;D kommer bli otroligt kul! Liksom på semester med bästa vännen och pojkvännen, kan väl inte bli mycket bättre än så eller vad säger ni? Jo om vi skulle åka dit ensamma förstås, men som sagt så är jag och Casandra bara 14 och vi var nyss ensamma i Ryssland. Jaja, det blir nog inte så värst jobbigt med föräldrarna ändå. Mamma och pappa kommer ju mest vara med Casandras föräldrar och Sakke, Casandra och jag ska vara borta nästan hela tiden. Pratade med mamma om att vi tre skulle o i ett annat hotell också, men det blev "nej, nej, nej, Amelie, vi vill faktiskt ha våra familjer tillsammans och bo nära varandra!" så det fick bli samma hotell. Jag ska dela rum med Casandra och Sakke får ha ett rum precis brevid vårat så att man kan öppna dörren på verandan och vara där tillsammans. Haha! Hotellet vi ska bo på har 5 stjärnor och heter Moevenpick Resort & Thalasso Crete.


Lite av hotellet & bassängen som hör till, ligger nära stranden !:)

Jaja, det var det! Ungefär såhär lät det när våra familjer skulle bestämma vilket hotell vi skulle bo på.

Cassies mamma: Ja.. vad tycker ni då? *Visar ett annat hotell* räcker det med 4 stjärnor eller?
Pappa: Ehh.. få se här då..
Mamma: Va? Finns det ingen TV i rummet..?
Cassies mamma: Nej.
Cassies pappa: Men då tar vi verkligen inte det! 4 stjärnor och ingen TV, vad är det här?!
Pappa: Jag håller med, ska vi åka så ska vi ju ha det bästa, eller?
Alla: Mmmhhhh!

Och så säger dem att vi ungdommar är bortskämda, liksom vem kommer sitta och titta på TV på Kreta..? Suck..








Stil á la amelie, del 1


Så fult i skolan idag...

* Våran lärare kommer in till rummet där vi sitter *
Läraren: Hmm.. jobbar ni tre?
Anton: Aaaarå..
Läraren: Visa mig då?
Emil: Visa vad?
Läraren: Det som ni jobbar med..
Jag: Aha, ja det är väl den hära..
Anton: HIMDUISMÄN!
Läraren: Anton.. det här är en Svenska lektion, du är medveten om det va?
Emil: Ja precis Ante!
Jag: Aaa eller hur! Vi har faktiskt Engelska nu Anton smartskalle..

* pinsam tystnad *

Läraren: Skojar ni nu, eller?
Emil: Ehm, ja, ha - ha ..
Jag: Ha - ha - ha...

* läraren går ut *

Anton: Allvar, nu måste vi f*n jobba med Engelskan, ärligt morsan får spader om jag får dåligt betyg..!



Osch, det var länge sen jag skrattade såhär mycket ska jag tala om för er .. haha!

KAKOR

'


Med brudsen

Kände mig väldigt seg imorse, men nu är det bra igen hoppas jag :) . Sitter iallafall på ett mysigt café och fikar med mina brudar! Haha, vad vi äter? Cassie kör på sin kära jordgubbspaj, Ella äter någon lyxig chokladkaka och jag valde en jätte söt cupcake, rosa ofc! Förstår inte alla tjejer där ute som bantar och slutar äta, det är ju sjukt, jag äter som en häst och är helt perfekt smal! ;D
Precis likadant med Ella och Casandra, så snälla små barn, ÄÄÄÄÄT! Okej nu tjuvkikade Cassie på vad jag skriver och säger "Men tillägg att det inte är bra att äta godis! Hallå Amie, skriv det!". Haha så ja, självklart menar jag inte att godis är nyttigt, och har man problem med vikten är det väldigt viktigt att man äter en balanserad kost. Men man får inte en snygg kropp om man slutar äta .. så ja, då har jag brutit hej-jag-bloggar-och-låtsas-att-jag-inte-äter-ett-piss-trenden! Hihi, men men det var väl det hörrni! Langar självklart en underbar bild på sötisarna också;


Ey, killar, checka Cassies tunga...
.. och dröm vidare (a)

Ingen skola för min del idag

Idag stannde jag hemma från skolan, för att jag, Amelie, är förkyld :(
Orkar inte ta kort på mig själv just nu, men kan tala om för er hur jag ser ut, hehe.
Toffs
Mjukisbyxor
Linne
Filt
Raggsockar

Awh, how cute, naaht! Men kan langa en bild från igår (a) !



Visst är jag söt? (':

Amelie tycker till

Nu ska jag berätta för er vad jag själv tycker om dagens bloggare.

Blondinbella Tre ord? Okej. Söt, framgångsrik, egen. Tycker om henne. Ärligt talat så skulle inte jag kalla henne för "tråkig" bara för att hon inte super och sitter framför dataskärmen hela dagarna. Jag menar hallå, tjejen har en egen shoppingsida, en stor blogg, har varit med i Let's dance, skriver en bok och kommer att vara med i filmen "Orion". Det där kallar jag lyckat!

Kenza om någon tycker jag har naturlig skönhet. Hon verkar vara en otroligt gullig tjej som inte bryr sig så mycket om vad dem avundsjuka fjortisbloggarna skriver (och får dem att koka över av ilska) och får istället det bästa av livet! Som ni nog vet har Kenza Sveriges största blogg, och det förstår man ju verkligen!

Foki är enligt mig en helt vanlig tjej med inte en helt vanlig stil.. eller? Hennes blogg kan kännas lite väl överdriven men absolut rolig att läsa! Precis som B-bella och Kenza verkar hon vara en sånn tjej som inte märker fjortisbloggarnas ilska mot henne. Haha! Men ja, tyvärr verkar hon enligt mig vara en lite för vanlig förortstjej som går in alldeles för mycket för att verka anorlunda.

Gaybloggen Stackars "lilla" pojken? Haha nej jag vet inte. Är han rädd för att bli vuxen tro? Kanske det, men allvar. Killen är 20 år och det enda lyckade i hans liv verkar vara att festa..? Hmm..? Vad säger föräldrarna om det? Sen försöker han leka för mycket svenebanan. Ärligt talat Amir, färga ögonbrynen! :D

Falsksanning Jag misstänker att jag vet vem "tjejen" är.. och var hon bor.. hmm.. va? Blir ni förvånade? Eh hallå, men dagens teknik håller inte sånt här länge, en polisanmälning och "tjejen" bakom falsksanning blir avslöjad. Men "hennes" blogg då? ganska tråkig, lik flera andra skvallerbloggar, skriver mest om fjortisbloggarna. Jag läser inte "hennes" blogg, bara för att jag själv inte bryr mig särskilt mycket om deras liv!

Dollyblond Söt tjej, fin blogg.. men mer än så? Nae, känns precis som att öppna tidningen "FRIDA" som man läste när man var yngre, haha! Själva Elin då? Gullig, dåliga poser, många svärord.

Egoina Ehee, jag vet inte? Nej men ärligt, hon skriver bra.. men bloggen är ganska tråkig ändå...

Rahlendeldt Lite omogen, små söt/ful, bra photoshopskills! Det positiva är att hans blogg är rätt så underhållande. Haha, fjortistrenden är ju ganska ute nu Krillepille..

Jau, det här är väl vad jag tycker, håller ni med mig? Var det någon blogg som jag glömde?

Dagens vill ha!



Åh, how cute?! hittade precis den perfekta binkinin till sommaren som jag beställde alldeles nyss.
Kommer se så snygg ut till solbränna + hår som glittrar i solen, ååh vad jag vill ha sommar!
Aja, den här bikinin kommer vara med på min packa-ner-det-här-lista om jag ska någonstans i sommar. Vilket jag ska ;) .

Men åter till bikinin. Kostar 995 kr på Nelly.com . Verkligen prisvärd!
Eller vad säger ni?

Svar på tal; hår + frågestund

Postat av: jessica
men gud fyfan va fin du är!! så jävla vacker! en fråga bara du hade ju blondt sen färga du brunt och sen blondt igen är ditt år inte slitet alls? ;o

Hej fina Jessica,
och tack så mycket för dem söta orden! :)
Jaapp, jag färgade håret från blont till brunt och från brunt till blont, min naturliga hårfärg är då blond, så det gjorde det hela lite lättare att få tillbaka färgen tror jag. Jag blekte det hos frisören men det slet lite på håret ändå, så jag fick toppa topparna lite! Sen brukar jag göra egna hårmasker hemma. Till exempel olivolja är jätte bra för torrt och slitet hår, så man kan ta några matskedar olivolja och kanske 2 äggulor.

Sen har några frågat om jag ska ha frågestund nån gång.
Och visst, det kommer jag nog ha. Men är det någon som undrar något så brukar jag svara på frågor som ni kommenterar! Jag läser nästan alla kommentarer! :)


Första skoldagen!

Jahopp, då var det skola idag alltså. Så farligt var det faktiskt inte! Eller vad tycker ni? Jag somnade vid 2 tiden och gick upp halvsju. Hehe, dock är jag otroligt trött nu, men jag är glad också. För gissa vad?
Min NO lärare kom och berömde mig och Cassie idag, och hon ökade mitt betyg till VG! (Cassie hade redan VG).
En kille i min klass stirrade på mig och bah: WTF?! HAR AMELIE VG I NO?! Hmm stackars Jacob, blev du förvånad? Hah! Jag är ju smartheten her self! ;)

Förresten, varför ska det vara någon slags regel att man är extra snyggt klädd och fixad första dagen på terminen / efter lovet? Wtf liksom? Haha det var några små sjuor i våran skola som liksom hade dragit på sig korta kjolar / linnen & leggins, nej hörrni, det är fortfarande vinter!

Aja, själv hade jag på mig;
svarta jeans - MQ
marinblå tröja - SOHO
halsband - köpt i Ryssland
armband - köpta i Ryssland
+ under & ytterkläder (FEEEETHALSDUUUWKHH)



Och för er som undrar, japp jag har löshår! :)

Skola imorgon

Jaha då var vinterlovet slut för min och mina kära klasskamraters del! Tråkigt egentligen, men inte så att jag tänker deppa ihop för det inte! Dagen spenderades med sötnos Emelia och efter det var jag hos pojkvännen och bakade rulltårta hihi!
Gissa vad som hände?
Såklart spillde jag vetemjöl över hela mitt marinblåa linne, mmh, pinsamt? Ja. Jag fick såklart låna en av hans t-shirtar, den är ite stor men hur myspysig som helst. Hihi.
Kan langa en lite failad bild på mig själv också;



Mjaow
, nej, so not Amelie style att säga så, hellre GRRH isåfall :g !

Sverige

Nu är vi alla hemma i kära Sverige! Än en gång, förlåt för en kass uppdatering, men jag ska bättra mig! :)
Lovade ju er bilder ifrån Ryssland, här kommer en partybild på moi och en tjej vi lärde känna där!
Strular ni?! Självklart inte, jag är absolut inte lebb och jag har en pojkvän, det var bara en liten skämt-kompis bild! :)



Är otroligt trött just nu, för kom just hem. Men ska träffa pojkvännen nu och mysa och ta igen tid med honom!
Pussen!

Imorgon:
bloggtid!








Hej

Ursäkta min dåliga uppdatering!
Vi ska vara kvar i Ryssland ett tag till, det är riktigt skönt här! Ska ladda upp bilder senare idag tror ja!:)
Puss puss .

Nattinattidags!

Nu ska jag och mina flickor sova, restan av gänget sitter och äter surkål (godare än vad man kan tro!) och tittar på TV, haha!
För er nya läsare så är jag på semester i Ryssland med några kompisar. Det är min bästakompis som är halvrysk, inte jag. Aja, som sagt så vill vi lägga oss lite tidigare idag, för imorn blir det en tur i Moskva, åh vad kul! Det är riktigt vackert här! :)
Orkar inte upprepa Cassies ord om Ryssland, men kolla hennes blogg här haha.

Godnatt älsklingar!



Nytt år, nya mål!

Hejjs! Jag är fortfarande i Ryssland, skulle egentligen ha åkt hem igår men det är så underbart kul här att vi har bestämt oss att stanna ett tag till :) !
Firade nyår både ute och inne, jätte vackert och kul var det! Och självklart var jag inte full, hallå, det är nyår! JAG VILL MINNAS MITT START PÅ ÅRET! Haha, men jaa som sagt så är jag och mina bf's sånna människor som är roliga i personligheten, inte för att vi har bensin/alkohol i kroppen! Moahahahaha! Så ja det är ju kul.
Ska ladda upp bilder ifrån nyår senare. Men nu ska jag be Cornelia ta kort på mig precis just nu, hehe.

Sådär. Första försöket! Jag brukar alltid bli bra på bild så att, hehe.
Here I am utan smink och med ny hårförlängning! Rawr.





Btw, ryssland har påverkat mig på något slags positivt sätt! Jag är mer som "gamla amelie", dem som känner mig väl vet hur jag är egentligen. Men det gör inte ni, så jag tänker berätta. Skillnaderna mellan blogg-datavärld-amelie diamond och riktiga-söta-amie.

Amie är: Omtänksam, gullig, blygsam, rolig, mycket framåt, mänsklig
Amelie Diamond aKa bloggen är: Självisk, utåtriktad, "perfekt", omänsklig

Varför har det blivit såhär nu då? Jag vet inte. Jag själv anser nog att det är fördommar, som har följt mig under hela mitt liv.
När jag gick på föskola ansågs jag vara den där lilla söta tjejen som aldrig skadar någon.
När jag gick på lågstadiet var jag den som var snällast i klassen
När jag gick på mellanstadiet ansågs jag plötsligt vara en snobb, en som är bättre än alla andra.
Nu går jag på högstadiet och människor tycker olika, men många ser mig fortfarande som Ms. Perfect, eller som en snobb och så vidare.

Jag är ingen snobb, jag är uppvuxen i en snäll och intelligent familj, so? Är det fel?
Allt det här har påverkat mig otroligt mycket, och jag hade förändrats och glidit ifrån mina gamla vänner (ifs skaffat några sötnos kompisar på vägen också) jag hade blivit en annan människa.
Men inte längre!
AMIE IS BACK.

Gammal bild.











RSS 2.0