Bilder från Steffanies maskeradfest!


Jag (vänster) och sötaste Bellie.


Jag (fastnade inte på bild..)


Me and Steffanie my seeeexybitch!


Fulla och glada, nej jag skämtar bara! HURGLADASOMHELST utan en droppe alkohol!


Joseph, Adriella, ANONYMEN (HAHA) och Ella! =)


Me and my girls!Alla VIP gäster skulle vara utklädda i samma tema, som ni kanske ser, mohaha!

Trevlig valborg!

Hejsan hejsan! Amelie här, som vanligt, jag tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg nu, och berätta för er - som säkert så många andra har gjort idag - att det är valborgsmässoafton, inget konstigt med det. Hehe, själv ska jag träffa några kompisar och kolla på den världskända brasan i Sverige (skämt-o-sido) så det blir nog kul kul!

Ska alldeles strax visa er två bilder från förra veckans maskeradfest! PUSS, och gör ingenting dumt idag mina vänner, för det vet ni att jag kommer göra.

Ur Cassies Synvinkel

Hej hej! Det är Cassie här, som vanligt.. eller nja inte som vanligt kanske.. men det ska bli "som vanligt" har jag tänkt mig, för nu ska jag blogga en hel del på Amelies blogg. Då blir det både bättre uppdatering + lite roligare läsning eftersom vi kommer att vara två. Det är fortfarande Amies blogg, men jag ska bara gästblogga ganska ofta, inga sådär grova förändringar alltså.
Orkar inte skriva så mycket mer just nu, men tänkte bara berätta det för er. Ni kan också hitta några äldre inlägg som jag har skrivit under kategorin "Ur Cassies Synvinkel" i arkivet till vänster. Vi hörs imorgon hörrni!
PussKram , Cas

Dollface

Hey bloggish!
Nu sitter jag här med min allra bästa kompis *trumvirvell* Cassie såklart! Har ni saknat henne? Just nu bloggar hon inte mycket på sin egna blogg, men hon ska faktiskt börja skriva på min blogg också, spännande va? Jau, det tycker iallafall vi!
Casandra har nyss lockat mitt hår, det blev hur snyggt som helst (thi-hi-hi?) .. som det då alltid blir när Cas gör det. Hon är faktiskt jätte duktig! Tänkte att ni kanske ville se också (a) , så jag tog en snabb lite små-ful bild i camen. (Gick tyvärr inte att rotera bilden..)


Såhär ser det ut.. snyggt va? :) Håret blev lite dockaktigt, tycker ni inte?

Det var allt jag ville berätta och visa för er nu.. men Cassie återkommer med ett inlägg här i min blogg alldeles snart, så ska jag lata mig och äta världens godaste Ben&Jerry glass! Mmmmmmh, that's how we like it in London! ;)


I'm back

Nu så, nu är jag tillbaka (igen).. har haft fullt upp med läxor, betyg och allt möjligt skit.. men nu är det lugnt igen och jag ska börja blogga som vanligt! :)

Just nu sitter jag hos en av mina bästavänner Adam, med Adam och Mattias.. vi slutade nämligen skolan lite tidigare idag så vi passade på att göra det vi tycker om mest -äta! (Haha skoja..)
Så nu sitter vi med varsinn stor räksallad och tittar på TV.
Mattias tog en jätte söt bild på mig och Adam, det ser ut som att vi pussas eller gör någonting gulligt sådär, fast egentligen höll vi på slå våra pannor mot varandra.
Aja den kommer nedan här iallafall... HAHAHA, kolla.. jag ser ut som askungen...
Kanske borde satsa på Adam, eller vad tycker ni? Nej jag bara skämtar, jag älskar Sakkarias<3.

RSS 2.0